Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Golfclub Kralingen. We publiceren hier alles wat je moet weten als speler of als je jeugdlid wil worden.

Golfbaan Kralingen ligt tegen het Kralingse bos aan en is de ideale plek voor jeugd om de sport te leren kennen. Golf is een moeilijke sport. Je hebt een paar lessen nodig om een baanpermissie te krijgen om daarna zelfstandig of met vrienden de baan in te gaan. De golfprofessionals verlenen de baanpermissie wanneer jij diverse slagen onder de knie hebt en voor het theorie-examen bent geslaagd.

Golfclub Kralingen geeft de komende jaren veel aandacht aan een uitgebreid programma voor de jeugd. Golf is bij uitstek een sport in aanvulling op andere activiteiten. Juist omdat je naast de golflessen en wedstrijden ook een rondje individueel en met vrienden kunt lopen. 

Jeugdwedstrijden

Gedurende het jaar organiseert Golfclub Kralingen diverse jeugdwedstrijden. Zie hier het volledige wedstrijdprogramma.

Meer informatie over jeugdgolf?

Meer informatie over de mogelijkheden rondom jeugdgolf? Neem contact op met Herman Slagter (06-55107533) van de jeugdcommissie. Mailen kan ook via info@golfbaankralingen.nl onder vermelding van ‘vraag voor jeugdcommissie’.