Jeugd

Welkom op de jeugdpagina van Golfclub Kralingen. We publiceren hier alles wat je moet weten als speler of als je jeugdlid wil worden.Golfbaan Kralingen ligt tegen het Kralingse bos aan en is de ideale plek voor jeugd om de sport te leren kennen. Golf is een moeilijke sport. Je hebt een paar lessen nodig om een baanpermissie te krijgen om daarna zelfstandig of met vrienden de baan in te gaan. De golfprofessionals verlenen de baanpermissie als je diverse slagen onder de knie hebt en je voor het theorie-examen bent geslaagd.

Golfclub Kralingen geeft de komende jaren vol aandacht aan een uitgebreid programma voor de jeugd. Golf is bij uitstek een sport in aanvulling op andere activiteiten, juist omdat je ook een rondje individueel en met vrienden kunt lopen, naast de golflessen en wedstrijden. 

Najaarswedstrijden

Op zondag 13 oktober en zondag 3 november organiseert de club jeugdwedstrijden. Zie hier het volledige wedstrijdprogramma.

Meer informatie?

Meer informatie over de mogelijkheden rondom jeugdgolf? Neem contact op met Herman Slagter (06-55107533) of Maaike Schnabel (06-20477288) van de jeugdcommissie. Mailen kan ook via jeugd@golfbaankralingen.nl.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten