Golfbaan

Driving Range & Putting Green

Driving Range

Openbare Golfbaan Kralingen beschikt over een Driving Range met 7 overdekte afslagmatten (waarvan 2 voor de golfprofessionals) en 7 afslagmatten in de open lucht (overkant). Er kan uitgebreid geoefend worden met targets. Oefenballen kunnen uit de automaat verkregen worden met een oplaadbare ballenkaart (€ 1,50 voor 24 oefenballen) of met uw bankpas (contactloos betalen). Gebruik van de ballenkaart levert voordelen op vanwege de bonusregeling bij storting van vaste bedragen. Het gebruik van de driving-range is inbegrepen bij het gebruik van oefenballen.

Reglement Driving Range

  • Lesgevende pro’s met hun leerling(en) hebben voorrang op andere spelers. Andere dan aan de baan verbonden professionals zijn niet bevoegd tot het geven van golfinstructie, tenzij met voorafgaande toestemming van de headpro van Golfbaan Kralingen. Het is niet toegestaan met houten cq iron woods, hybrides en lange ijzers af te slaan, tenzij met voorafgaande toestemming van de headpro van Golfbaan Kralingen.
  • Kinderen (spelers) tot en met acht jaar hebben uitsluitend toegang tot de driving range indien vergezeld van een geregistreerde volwassene (met jaarkaart) in het bezit van een geldige EGA-handicap (lager dan Hcp 30).

Putting Green

De oefengreen is uitsluitend beschikbaar voor oefendoeleinden en kinderen (spelers) tot en met acht jaar hebben uitsluitend toegang indien, vergezeld van een geregistreerde volwassene(met jaarkaart) in het bezit van een geldige EGA-handicap (lager dan Hcp 30).

Men dient de Putting Green te betreden met schoenen met platte zolen (sportschoenen) om schade aan de green te voorkomen.