Golfschool

Golfreizen

Lijkt het jou leuk om in een groep met jouw eigen golfprofessional te genieten van het mooie weer en in een prachtige omgeving aan de slag te gaan om jouw golfspel te verbeteren? Dan is een golfreis de perfecte keuze. Overigens is het ook mogelijk om een eigen groep van minimaal 7 personen samen te stellen.

De golfpro’s van Golfschool Kralingen verzorgen allebei in oktober en november golfreizen naar het zonnige Zuiden. Tijdens deze golfreizen staat de golfbeleving voorop. Er wordt instructie gegeven en alle onderdelen van het golfspel komen aan bod. Behalve de swing en alle technische aspecten van het spel, wordt er ook bijvoorbeeld aandacht besteed aan course management, oefenvormen en mentale aspecten van het golfspel. Perfect om met leuke mensen, in een fantastische omgeving aan jouw golfspel te werken. 

laatste nieuws

De reizen zijn volgeboekt. In de loop van het jaar komen hier nieuwe golfreizen te staan. Wil je persoonlijk op de hoogte gehouden worden van nieuwe reizen? Meld je dan bij de golfpro’s via golfschoolkralingen@gmail.com.

 

Contact golfpro’s