Golfschool

Golfreizen

Lijkt het jou leuk om in een groep met jouw eigen golfprofessional te genieten van het mooie weer en in een prachtige omgeving aan de slag te gaan om jouw golfspel te verbeteren? Dan is een golfreis de perfecte keuze. Overigens is het ook mogelijk om een eigen groep van minimaal 7 personen samen te stellen.

De golfpro’s van Golfschool Kralingen verzorgen allebei in de maand maart golfreizen naar het zonnige Zuiden. Tijdens deze golfreizen staat de golfbeleving voorop. Er wordt instructie gegeven en alle onderdelen van het golfspel komen aan bod. Behalve de swing en alle technische aspecten van het spel, wordt er ook bijvoorbeeld aandacht besteed aan course management, oefenvormen en mentale aspecten van het golfspel. Perfect om met leuke mensen, in een fantastische omgeving aan jouw golfspel te werken. 

Onze golfpro Mariëtte de Groot gaat 15 t/m 21 maart met een groep naar de Algarve. Aansluitend gaat onze andere golfpro, Caroline Nieuwenhuizen van 22 t/m 29 maart met een groep naar het zuiden van Spanje (in de buurt van Marbella). Van 24 t/m 31 mei gaat Caroline nog een keer met een groep naar Marbella. Kijk onderstaand voor meer informatie over de golfreizen.   

Golfreis Algarve (Portugal) (Mariëtte) | in voorbereiding

Golfreis Portugal Mariette de GrootGolfreis onder begeleiding van onze golfpro, Mariëtte de Groot. Reissom € 1.538,- per persoon. Meer informatie? Neem contact op met Mariëtte op mj.degroot@outlook.com of via +31650698263.

 

 

 

 

 

 

 

 

Golfreis Estepona, Marbella (Spanje) (Caroline) | in voorbereiding

Golfreis Caroline Estepona, MarbellaGolfreis onder begeleiding van onze golfpro, Caroline Nieuwenhuizen. Reissom € 1.570 per persoon. Meer informatie? Neem contact op met Caroline op nieuwenhuisen60@gmail.com of via +31652512034. 

 

 

 

 

 

 

 

Golfreis Estepona, Marbella (Spanje)(Caroline) | in voorbereiding

Golfreis Caroline

Golfreis onder begeleiding van onze golfpro, Caroline Nieuwenhuizen. Reissom € 1.570 per persoon. Meer informatie? Neem contact op met Caroline op nieuwenhuisen60@gmail.com of via +31652512034. 

 

 

 

 

 

 

Neem voor meer informatie contact op met onze golfpro’s.

Contact golfpro’s

 

 

 

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten