Golfschool

Golflessen inboeken

Caroline Nieuwenhuisen
PGA-A professional sinds 1986

Stuur Caroline een mail

Tel. 06 – 52 51 20 34

 

Boek een les
Mariëtte de Groot
PGA-A professional sinds 1992

Stuur Mariëtte een mail

Tel. 06 – 50 69 82 63

CV Mariette

Website

Boek een les

Leuk dat jij een golfles in wil gaan boeken! Hiervoor een eenmalige registratie noodzakelijk. Je kan overigens ook de gratis Igolfinstructor app downloaden om jouw golfles in te boeken. Vanzelfsprekend kan je uiteraard ook altijd telefonisch contact opnemen met één van de golfpro’s. 

Annuleren van een golfles

Wanneer jij een golfles hebt geboekt (telefonisch, via de caddiemaster of online), dan kan je 48 uur vóór aanvang van jouw golfles deze kosteloos annuleren. Bij het eventueel annuleren van een les 24 uur voor aanvang, wordt 50% doorbelast. In het geval de les korter dan 24 uur voor de golfles wordt geannuleerd, zijn wij helaas genoodzaakt deze les geheel in rekening te brengen.

Hoe te boeken

  • Stap 1: Via I phone , Ipad of computer de app IGolfinstructor downloaden of naar e site van Igolfinstructor gaan of naar Mariëtte de groot boeken of Caroline Nieuwenhuisen boeken
  • Stap 2: Rechts bovenin op registreren klikken en eenmalig registreren
  • Stap 3: Gebruikersnaam en wachtwoord intoetsen en beiden goed onthouden om voortaan in te loggen
  • Stap 4: Kies één van de twee golfprofessionals uit van de Golfschool en kies het lestype uit bijvoorbeeld golfles voor 1 persoon 25 minuten. Wanneer je naar beneden scrollt, zie je ook de andere mogelijkheden zoals bijvoorbeeld baanlessen. 
  • Stap 5: Bevestig jouw keuze, en de les is ingeboekt. Per mail zal je een bevestiging ontvangen. 

Geen baanlessen tijdens golfwedstrijden

Om eventuele teleurstellingen te voorkomen, kijk bij het boeken van een baanles altijd eerst alsjeblieft even op het jaarprogramma of er geen golfwedstrijden op dat tijdstip staan ingepland. Wanneer er vragen of bijvoorbeeld problemen zijn bij het inloggen, schroom dan alsjeblieft niet om contact met ons op te nemen. 

 

Bekijk de tarieven

Jaarprogramma