Jeugd

Jeugdlessen

Iedere woensdag- en zaterdagmiddag van 16.00  tot 17.00 zijn er jeugdinlooplessen voor € 10,- De lessen duren een uur. Je krijgt les van onze golfprofessionals. Dat zijn Caroline Nieuwenhuisen en Mariette de Groot. Zij helpen je om zo snel mogelijk de sport onder de knie te krijgen. 

Na een aantal lessen en het behalen van het theorie-examen (onder de 14 jaar is dit een mondeling examen) krijg je baanpermissie. Met deze baanpermissie mag je onder begeleiding van iemand met een handicap de baan in. Zo kan je baanervaring opdoen en kan je gaan werken om ook een handicap te halen.

Voor beide lesdagen is er een WhatsApp groep. Hiervoor kan je je aanmelden bij WhatsApp groep van Caroline (06-52512034) voor de woensdagmiddag en bij de WhatsApp groep van Mariëtte (06-50698263) voor de zaterdagmiddag. Zorg dat je op tijd aanwezig bent, graag 15 minuten voor de start, zodat de les op tijd kan starten. Je hoeft geen clubs en ballen mee te nemen. Die krijg je van de pro’s.

Meer informatie over de lessen bij de golfprofessionals Caroline Nieuwenhuisen ​(06-52512034), of Mariette de Groot ​​(06-50698263), of via de mail golfprofessionals@golfbaankralingen.nl.

In verband met de Corona-maatregelen kan het zijn dat er een wachtrij is.

Meer informatie over jeugdgolf?

Klik hier voor meer informatie over jeugdgolf bij de Golfclub Kralingen.