Golfclub Kralingen

U zoekt een actieve en gezellige club met een ruim aanbod van golf- en clubactiviteiten? Dan bent u bij de Golfclub Kralingen (GCK) aan het juiste adres. GCK is er voor haar leden, jong en oud, met een lage of hoge handicap.

GCK is een actieve vereniging, opgericht in 1982, die met veel vrijwilligers ieder jaar weer een afwisselende wedstrijdkalender samenstelt. Een groot deel van onze leden is heel actief en neemt deel aan de vele door de vereniging georganiseerde activiteiten. Voorbeelden zijn de Herenochtend op maandag, de Ladies op dinsdagmorgen, wedstrijden en evenementen in het weekend en niet te vergeten de clubkampioenschappen strokeplay en matchplay. De wedstrijdcommissie en de evenementencommissie organiseren deze activiteiten.

Golfclub Kralingen heeft diverse NGF-competitieteams die op verschillende niveaus actief zijn. De competitiecommissie organiseert zowel een voorjaars- als najaarscompetitie. Meer informatie over de competitie vindt u op deze website.

Meer weten over onze golfclub? Op deze website vindt u de informatie van onze club, de commissies, de clubactiviteiten en de diverse lidmaatschapsmogelijkheden voor individuele leden en bedrijven. Daarnaast bent u natuurlijk altijd van harte welkom op onze baan.

Rotterdams Golf Open

En ieder jaar organiseren wij ‘Het Rotterdams Golf Open’, tijdens de Golfweek.

Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels!

Bezoek de website van Rotterdams Golf Open (RGO) voor meer informatie.

Website van Rotterdams Golf Open

Het RGO vindt plaats tijdens de Kralingsche Golfweek. Klik hier voor het programma van de golfweek.

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten