Golfclub Kralingen

Zoek jij een actieve en gezellige golfclub met golf- en clubactiviteiten? Dan ben je bij de Golfclub Kralingen (GCK) aan het juiste adres. GCK is er voor alle golfers, jong en oud, gezond en beperkt, met een lage of hoge golfhandicap.

Golfwedstrijden en clubactiviteiten

Golfclub Kralingen, opgericht in 1982, is een actieve en openbare golfvereniging. Elk jaar is er een aantrekkelijk programma met allerlei verschillende golfwedstrijden. Veel van onze leden zijn heel actief en nemen deel aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten. Voorbeelden zijn de Herenochtend op maandag en de dames op dinsdagmorgen. Ook zijn er veel andere golfwedstrijden en evenementen in het weekend zoals: de maandelijkse Medals , andere golf- en funwedstrijden, en natuurlijk niet te vergeten de jaarlijkse clubkampioenschappen strokeplay, matchplay en stableford. Voor geroutineerde golfers of voor beginners: er is altijd wat te doen.

NGF-competities

Ook heeft Golfclub Kralingen diverse teams, die op verschillende niveaus actief zijn in de NGF-competities. Met veel inzet en gedrevenheid organiseert de club zowel de voorjaars- als najaarscompetitie van de NGF. Meer informatie over de activiteiten in de NGF-competities van GCK vind je hier

Jeugdgolf en studenten

Golfclub Kralingen heeft ook een leuk en laagdrempelig programma voor jeugdgolf. Les nemen, aan wedstrijden meedoen, competitie spelen. Het kan allemaal.

Studenten weten de golfbaan en de golfclub ook goed te vinden. De golfbaan ligt midden in de stad en is goed bereikbaar met de fiets.

Met korting trainen of elders golfen

Leden van Golfclub Kralingen kunnen met korting meedoen aan het trainingsprogramma dat elk jaar in de herfst en winter door de golfschool wordt georganiseerd. Ook leuk om andere golfers te leren kennen.

Ook kan je met korting (meestal introductietarief) op andere golfbanen spelen. Dat kan dankzij  de samenwerking in het Verbond van 9 holesbanen en de Samenwerkende Golfclubs West Nederland. Ook met Golfcentrum Rhoon bestaat zo’n afspraak.

Sportplusvereniging

Golfclub Kralingen heeft het ‘sportpluspredicaat‘. Dat wordt door Rotterdam Sportsupport toegekend aan vitale, veilige en vernieuwende sportclubs.

Lid worden van Golfclub Kralingen? 

Jeugdgolfers, studenten en andere golfers van 40 jaar of jonger kunnen lid worden met interessante kortingen. Ben je ouder dan 40 dan kan je het eerste jaar ook goedkoper lid worden. Dat is vooral interessant als je niet zoveel speelt.

Meer weten over Golfclub Kralingen? Op deze website vind je meer informatie over de club, de commissies, de clubactiviteiten en de diverse lidmaatschapsmogelijkheden voor individuele leden, bedrijven en handicapregistratie. Daarnaast ben jij natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon even langs te komen op onze golfbaan. Meld je snel aan en dan zien wij jou hopelijk snel op Golfclub Kralingen.

Een mooi beeld van de golfclub kan je vinden in het magazine Golfen in Kralingen. Dat is verkrijgbaar bij de Caddiemaster of hier online te bekijken.

Rotterdams Golf Open

Ieder jaar organiseren wij ‘Het Rotterdams Golf Open’, tijdens de Golfweek.

Dan komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels!

Bezoek de website van Rotterdams Golf Open (RGO) voor meer informatie.

Website van Rotterdams Golf Open

Het RGO vindt plaats tijdens de Kralingsche Golfweek in de derde week van juni.