Golfclub Kralingen

Zoek jij een actieve en gezellige golfclub met golf- en clubactiviteiten? Dan ben je bij de Golfclub Kralingen (GCK) aan het juiste adres. GCK is er voor haar leden, jong en oud, met een lage of hoge handicap.

Golfwedstrijden en clubactiviteiten

Golfclub Kralingen, opgericht in 1982, is een actieve golfvereniging. Elk jaar is er een aantrekkelijk programma met allerlei verschillende golfwedstrijden. Veel van onze leden zijn heel actief en nemen deel aan de door de vereniging georganiseerde activiteiten. Voorbeelden zijn de Herenochtend op maandag en de dames op dinsdagmorgen. Ook zijn er veel andere golfwedstrijden en evenementen in het weekend zoals: de maandelijkse Medals , andere golf- en funwedstrijden, en natuurlijk niet te vergeten de jaarlijkse clubkampioenschappen strokeplay, matchplay en stableford. 

NGF-competities

Ook heeft Golfclub Kralingen diverse teams, die op verschillende niveaus actief zijn in de NGF-competities. Met veel inzet en gedrevenheid organiseert de club zowel de voorjaars- als najaarscompetitie van de NGF. Meer informatie over de activiteiten in de NGF-competities van GCK vind je hier

Jeugdgolf en samenwerkingsverbanden

Golfclub Kralingen heeft ook een leuk en laagdrempelig programma voor jeugdgolf. Daarnaast heeft de club allerlei samenwerkingsverbanden zoals: het Verbond van 9 holesbanen en de Samenwerkende Golfclubs West Nederland

Lid worden van Golfclub Kralingen?

Meer weten over Golfclub Kralingen? Op deze website vind je meer informatie over de club, de commissies, de clubactiviteiten en de diverse lidmaatschapsmogelijkheden voor individuele leden, bedrijven en handicapregistratie. Daarnaast ben jij natuurlijk altijd van harte welkom om gewoon even langs te komen op onze golfbaan. Meld je snel aan en dan zien wij jou hopelijk snel op Golfclub Kralingen.

Rotterdams Golf Open

Ieder jaar organiseren wij ‘Het Rotterdams Golf Open’, tijdens de Golfweek.

Dan komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden om de titels!

Bezoek de website van Rotterdams Golf Open (RGO) voor meer informatie.

Website van Rotterdams Golf Open

Het RGO vindt plaats tijdens de Kralingsche Golfweek in de derde week van juni.