Golfschool

Golfclinic

Golfbaan Kralingen is een sfeervolle historische locatie met een mooie golfbaan een bijzonder clubhuis, gelegen aan de rand van het Kralingse Bos op nog geen 10 minuten afstand van het centrum van Rotterdam. De golfbaan beschikt over twee vergaderruimtes, een zeer mooi terras en uitstekende parkeergelegenheid.

Wat is een golfclinic bij Golfbaan Kralingen?  

Heb jij binnenkort een feest, jubileum of vrijgezellendag? Of misschien een brainstorm sessie of uitje van jouw bedrijf?  Golfbaan Kralingen heeft hiervoor de perfecte locatie. Gedurende de jaren hebben wij al heel wat gasten voor een golfclinic mogen ontvangen.

Door een golfclinic kan je met een groep vanaf 8 personen op een hel leuke, ontspannen en laagdrempelige manier kennis maken met de mooie golfsport. Hierbij kunnen onderstaande onderdelen aan bod komen:

  • Putten
  • Chippen
  • Pitchen
  • Swing

Ook kan er voor een programma op maat worden samengesteld, wat voldoet aan al jouw specifieke wensen. Daarnaast krijg je allerlei aanvullende informatie van onze enthousiaste golfpro’s over het golfspel zelf, het materiaal en de mogelijkheden om te lessen bij Golfschool Kralingen. 

Kleding advies

Wel stellen het zeer op prijs wanneer de deelnemers tijdens de golfclinic sportschoenen of sneakers dragen. Dit vanwege onverhoopte beschadigingen, die aangebracht kunnen worden aan de green, door schoenen met een hak of een leren zool tijdens de putsessie.

Restaurant en vergaderruimte 

Daarnaast zijn er allerlei culinaire, combinatie arrangementen mogelijk in samenwerking met Restaurant Golfclub Kralingen voor lunch, diner of borrel. Ook kan er eventueel ook een vergaderruimte worden gehuurd.

Onderstaand een overzicht van de mogelijkheden en tarieven, uiteraard is ook hier maatwerk mogelijk.

(De tarieven gelden voor een groep van minimaal 8 personen).


Clinic tijdsduur prijs
Clinic PAR 60 minuten€ 25,00 PP
Clinic BIRDIE 90 minuten € 32,50 PP
Clinic EAGLE 120 minuten€ 40,00 PP
Clinic ALBATROS 180 minuten€ 55,00 PP