Inschrijving Rotterdams Golf Open gestart

30 apr 2024

Op 29 en 30 juni vindt het Rotterdams Golf Open plaats. De inschrijving is geopend.

Het Rotterdams Golf Open wordt sinds 1990 georganiseerd op Golfbaan Kralingen tijdens de Kralingsche Golfweek. Ieder jaar komen de beste amateurgolfers uit Rotterdam en verre omstreken naar Kralingen om daar over 54 holes te strijden voor de titels. Ook dit jaar zal er weer een NETTO TOERNOOI zijn.

Het toernooi maakt deel uit van de Rotterdam Golf Tour (RGT). Dit is een samenwerkings- verband van Golfclub Kleiburg, Golfbaan De Hooge Rotterdamsche en Golfclub Kralingen. Iedere club heeft een eigen Open Strokeplay Toernooi, voor ons het bekende Rotterdams Golf Open. Er komt een ranglijst van golfers die aan minimaal twee van de drie Open Strokeplay Toernooien zullen meedoen. Er zijn mooie prijzen te verdienen.

De RGT ondersteunt tevens “Spieren voor Spieren”, waarmee aandacht wordt gevraagd voor sportieve activiteiten voor kinderen met een spierziekte.

Terug naar nieuwsoverzicht