Samen trainen deze winter op Golfbaan Kralingen

02 okt 2023

SAMEN TRAINEN!  Opgeven voor Wintertrainingen kan vanaf nu. Komende winter organiseert de golfschool samen met GCK weer “Samen Trainen”. Voor iedereen en elk niveau, dus of je een echte wedstrijdspeler bent of voornamelijk speelt voor de gezelligheid. Alle onderdelen van het spel komen aan bod. Het doel is in groepsverband je spelniveau verbeteren en het spelplezier verhogen. Daarnaast is het een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen. Of je nu op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt; iedereen vindt het leuk als er wat slagen beter lukken tijdens een rondje golf! Door deelname aan deze groepstrainingen maak je straks een betere start in het voorjaar.
VOOR WIE?
Deze training is bedoeld voor iedereen die op Golfbaan Kralingen speelt, leden maar ook niet-leden van Golfclub Kralingen, ongeacht leeftijd of handicap. Speel je regelmatig met een zelfde groepje op vaste tijdstippen? Schrijf jezelf dan als groep in. Heb je het te druk om wekelijks met dezelfde mensen te spelen of wil je andere mensen leren kennen? Geef je dan individueel of als paar op. Wij proberen je dan in te delen in een groep die bij je past. Afhankelijk van beschikbaarheid kunnen  jaarkaarthouders en niet-leden deelnemen aan Samen Trainen. Voor niet-leden geldt een ander tarief dan voor leden, de golfclub betaalt voor leden namelijk een bijdrage aan de golfschool.
GROEPSTRAINING; GEEN GROEPSLES
Onder groepstraining verstaan wij samen een bepaald onderdeel van het spel oefenen. Elke groepstraining wordt uitgezet en begeleid door Mariette en/of Caroline waarbij diverse hulpmiddelen kunnen worden gebruikt. Behoudens enkele aanwijzingen is deze groepstraining -zoals het woord al aangeeft- een training en geen groepsles.
KOSTEN
Om het Samen Trainen voor iedereen interessant te maken biedt de club deze trainingen aan voor slechts € 100,- per persoon voor 8 trainingen . Voor niet leden geldt een tarief van €130,-voor de 8 trainingen.
WANNEER?
Dit winterseizoen gaan  wij 4 x trainen in 2023 en 4 x in 2024. De maanden waarin dat gaat plaatsvinden zijn oktober en november 2023 en februari en maart 2024. De trainingen zijn in principe om de week op een vaste dag en tijd, een en ander in overleg met de pro’s.
AANMELDEN
De inschrijving is vanaf 1 september geopend. Aanmelden kan door een mail te sturen aan golfschoolkralingen@gmail.com met als onderwerp “aanmelden Samen Trainen”.
Je kunt individueel inschrijven of als groep van maximaal 6 personen. Bij een groepsaanmelding graag 1 persoon die iedereen aanmeldt en als contactpersoon voor deze groep fungeert. Bij zowel een individuele als ook een groepsaanmelding aangeven wanneer er beschikbaarheid is om te trainen (dagen/dagdelen). Vermeld naast ieders beschikbaarheid ook mobiele telefoonnummers, mailadressen en huidige handicap.
Na aanmelding gaan wij een indeling maken en informeren we je zo snel mogelijk daarover.

Met sportieve groet,

Golfschool Kralingen
Mariëtte de Groot: 06-50698263
Caroline Nieuwenhuisen:06-52512034
E-mail: golfschoolkralingen@gmail.
Terug naar nieuwsoverzicht