3 oktober: Gratis webinar met Mitchel Kevenaar

18 sep 2023

Gratis Webinar: Wat elke golfer moet weten over mentale training

20 september is de dag van de sportpsychologie, maar dan sta ik zelf op de golfbaan, daarom twee weekjes later deze Webinar. Om de sportpsychologie te promoten bieden VSPN sportpsychologen door het hele land een gratis workshop aan. Tijdens deze sessie gaan we in op de essentie van mentale training voor golfers. Alles wat je moet weten om je emoties te managen, je focus scherp te houden en te presteren onder druk. Met praktische manieren om dit te trainen op de range, oefengreen en baan. Geef je ook op als het tijdstip niet uitkomt, dan laat ik je per mail weten hoe je de opname kunt terugkijken.

Datum: Di 3 oktober

Tijd: 12:00 tot 13:00

Locatie: Zoom (Webinar)

Aanmelden: https://headfirstgolf.nl/product/monthly-mental/

Terug naar nieuwsoverzicht