24 en 25 juni: Rotterdams Golf Open en Rotterdam Golf Tour

20 jun 2023

Drie Rotterdamse golfclubs organiseren wederom de Rotterdam Golf Tour in 2023.

Golfliefhebbers uit de regio kunnen zich deze zomer in de Rotterdam Golf Tour wederom met elkaar meten in een wedstrijdformat van drie open strokeplay-toernooien. De golfclubs Kralingen, Kleiburg en De Hooge Rotterdamsche organiseren deze toernooien waarmee de ranglijst voor beste golfster en golfer van de Rotterdamse regio in 2023 wordt opgemaakt. Bij deelname aan minimaal twee toernooien van de Rotterdam Golf Tour vindt automatische opname plaats in het klassement. De toernooien staan gepland op 24 en 25 juni (Kralingen), 16 juli (Kleiburg) en 26 en 27 augustus (De Hooge Rotterdamsche). De officiële lancering vindt plaats op donderdag 22 juni vanaf 17.00 uur tijdens de Businessdag van het Rotterdams Golf Open op Golfclub Kralingen.

In full swing kregen de drie verschillende toernooiorganisatoren de plannen voor de tour rond. Met de steun van Xtra Materieel, het Rotterdamse verhuurbedrijf dat op verschillende wijzen de stimulering van Rotterdams sporttalent ondersteunt, kregen de plannen groen licht. Gert van Essen, bestuurslid van Golfclub Kralingen licht toe: “Fantastisch dat amateurgolfers weer met elkaar kunnen strijden in een ranglijst om de titel van beste golfer uit de regio Rotterdam! Make it happen!”

De Rotterdam Golf Tour ondersteunt tevens Stichting Spieren voor Spieren die zich inzet om kinderen met een spierziekte onbezorgd te kunnen laten spelen en sporten.

De Rotterdam Golf Tour wordt mogelijk gemaakt door Xtra Materieel b.v. (www.xtra-materieel.nl)

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht