Renee Dobbelaere lid van verdienste van Stichting Golfbaan Kralingen

15 aug 2023
 
Rock Augustinus  

Al sinds zo’n dertig jaar is Renée Dobbelaere veel op de golfbaan te vinden. Om te golfen natuurlijk maar ze maakt zich ook zeer verdienstelijk als hoofdcaddiemaster en met allerhande klussen. Ze vertelt er zelf meer over:

“Ik hou er van om lekker druk bezig te zijn. Ik ben begonnen na mijn pensionering als caddiemaster. Wat is er nou leuker dan caddiemaster zijn op een baan tussen je vrienden en allemaal leuke mensen die je kent. 
Toen ik kwam was er ook net een nieuw computersysteem en omdat ik daarmee om kon gaan heb ik ook de andere caddiemasters geholpen om er mee aan de slag te kunnen. Overigens komt er nu weer een nieuw computersysteem aan… daar gaan we binnenkort mee aan de slag. 

Met onze zes andere caddiemasters proberen we zo goed mogelijk de rol van gastheren en gastvrouwen te vervullen op de baan. Daarbij werken we samen met het bestuur van de stichting, marshalls, de greenkeepers en de club. We willen het voor iedereen leuk maken maar ook zorgen dat het er op de baan netjes aan toe gaat. 

Daarnaast golf ik zelf ook nog en zit ik in de Damescommissie. Het aantal dames dat de Damesdinsdag bezoekt groeit, soms hebben we wel zo’n 30-35 dames. We spelen serieuze wedstrijden en ons team doet het niet onverdienstelijk, we hebben best een aantal lage handicappers. En we drinken ook gezellig een kopje koffie 😉 samen. 

Ik vind het leuk om dingen voor de baan te doen. Bijvoorbeeld voor het archief of inkopen voor de shop, zoals die leuke lustrumballen en -handdoekjes. Momenteel zijn we bezig met een leuk ‘weggevertje’ voor gasten. 

De benoeming tot lid van verdienste vorige week kwam voor mij als een volslagen verrassing. Toen ik uitgenodigd werd voor een lekker etentje met golfpro Caroline en bestuursleden Richard, Anne en Kian had ik daar echt geen idee van. Het is een enorme eer om als eerste lid van verdienste van de Stichting benoemd te worden.”

Die eer is zeer verdiend, Renee. De stichting Golfbaan Kralingen is jou zeer dankbaar voor de enorme toewijding en al het werk dat jij verzet!

 
Terug naar nieuwsoverzicht