Nieuw: Gezinskaart … met het hele gezin golfen tot eind 2020.

26 jun 2020

Golfbaan Kralingen is de perfecte plek voor het hele gezin. Op onze golfbaan zullen alle gezinsleden zich thuis voelen en veel plezier (met elkaar) hebben. Samen als gezin oefenen of met elkaar de baan in om te spelen. Ook zal je andere gezinnen ontmoeten en zien dat jouw kinderen al snel met vrienden en vriendinnen afspreken om te gaan oefenen en de baan in te gaan.

Voor alle gezinsleden woonachtig op één woonadres introduceren wij de Gezinskaart. Hiermee kunnen alle gezinsleden op alle dagen onbeperkt op onze golfbaan spelen voor slechts € 508,- per jaar.

Wanneer je nog niet kan golfen of wanneer jouw kinderen op een leuke manier kennis wilt laten maken met golf, heeft onze Golfschool passende oplossingen in de vorm van groepslessen of speciale lessen voor de jeugd en kan je altijd contact opnemen met onze Golfprofessionals.

Heb jij interesse of andere vragen over de Gezinskaart? Neem dan gerust contact met ons op

Terug naar nieuwsoverzicht