Laurens van Dorp in bestuur SGK

20 aug 2020

Het bestuur van de Stichting Golfbaan Kralingen verwelkomt Laurens van Dorp als de nieuwe baancommissaris, met de nadruk op verenigingszaken.
Laurens van Dorp (67) is geboren en getogen in Vlaardingen, maar al meer dan 40 jaar woonachtig in Dordrecht. Getrouwd, 2 kinderen en evenzoveel kleinkinderen. Inmiddels is Laurens met pensioen,  maar daarvoor was hij voornamelijk in de bankensector werkzaam geweest, waarvan de laatste 37 jaar bij de FGH BANK. Voor FGH Bank is Laurens 20 jaar verantwoordelijk geweest voor het kantoor in Rotterdam.

“Ik ben begonnen met golf rond m’n 49ste en ben thans lid op de golfbaan Landgoed Bergvliet waar ik graag mee doe aan activiteiten van de vereniging. Op dit moment speel ik van handicap 12.8.”
“Ik zie mijn rol als baancommissaris bij één van de meest bijzondere 9-holes banen die Nederland rijk is -met als belangrijkste taak de activiteiten van de vereniging zo goed mogelijk te laten plaatsvinden- met veel plezier tegemoet.”
Laurens van Dorp is bereikbaar via bestuur@golfbaankralingen.nl.

Terug naar nieuwsoverzicht