Golfzomer in Kralingen Rotterdam

17 jun 2020

Veel mensen vullen hun vakantieplannen ietwat anders in dit jaar. Men kiest deze zomer ook vaker voor een vakantie in eigen land. Golfbaan Kralingen komt met verlaagde actietarieven op halfjaarkaarten voor de rest van het jaar. Bovendien kan je daar nu al direct (met eventueel het hele gezin) van profiteren. 

Kortingen op halfjaarkaarten.

Op veel halfjaarkaarten zoals: alle dagen, weekdagen en weekenden, zijn kortingen toegepast. Ook de halfjaarkaarten voor studenten en young professionals zijn in prijs verlaagd. Alle kaarten zijn met ingang van 15 juni 2020 geldig. Dus eigenlijk krijgen snelle beslissers er ook nog eens twee weken gratis bij. Natuurlijk hebben wij ook nog steeds de diverse rittenkaarten met omgerekend een zeer aantrekkelijk greenfeetarief per golfronde.  

Family Card voor hele gezin

Met zeer veel plezier introduceren wij de Family Card. Met deze kaart kunnen alle gezinsleden (woonachtig op één woonadres) de rest van het jaar doordeweeks en in de weekenden met elkaar genieten van golf en onze golfbaan in hartje Rotterdam.

Speel vanaf nu tot eind 2020 op onze golfbaan.

Deze zomer gewoon lekker regelmatig (met het hele gezin) golfen, of op “golfvakantie” in Kralingen? Tot aan het einde van het jaar ervaren hoe leuk golf ook in het najaar kan zijn? Hoe mooi de zomer is en hoe uniek de verandering van de seizoenen is op onze golfbaan aan de rand van het Kralingse Bos? Kijk onderstaand naar onze diverse halfjaarkaarten, en maak jouw keuze. Tot snel op onze buitengewoon mooie golfbaan.

 

Aanvraagformulier halfjaarkaarten

 

Tarieven halfjaarkaarten (geldig van 1.7.2024 t/m 31.12.2024)
Alle dagen€ 602,-
Jeugd (t/m 18 jaar)€ 121,-
Jeugd (19 t/m 24 jaar)€ 166,-
Studenten (met geldige studentenpas 2023/2024 t/m 26 jaar)€ 166,-
Young professionals (25 t/m 29 jaar)€ 297,-
Weekend (za/zo, niet geldig op feestdagen)€ 283,-
Weekdagen (niet geldig op feestdagen)€ 474,-

Voor een (half)jaarkaart is baanpermissie noodzakelijk. 
Aanvragen (half)jaarkaart vanaf 15 juni 2020 (en vanaf 15 december 2020).

Terug naar nieuwsoverzicht