Onderhoudscontract Golfbaan Kralingen met AHA de Man

03 okt 2019

Wat betreft het onderhoud heeft Golfbaan Kralingen hele specifieke eigenschappen. Onze golfbaan, die  ruim 7 meter onder N.A.P. ligt, is zo’n beetje de laagst gelegen golfbaan van Europa. De 9 holes op voornamelijk veengrond en met een relatief hoog grondwaterpeil is een heel bijzonder stuk natuur met een lange historie naast het Kralingse Bos en de Kralingse Plas. Er dient nogal wat te gebeuren om de baan goed bespeelbaar en voor iedere hedendaagse golfer aantrekkelijk te houden. 

Ondanks een lopend onderhoudscontract zijn Stichting Golfbaan Kralingen en AHA de Man met elkaar in gesprek gegaan omtrent dit contract en de toekomst erna. Met de kwaliteit van de golfbaan als uitgangspunt zijn in zeer goed onderling overleg de activiteiten, werkzaamheden en afspraken indien nodig verduidelijkt en nader gespecificeerd. Als resultaat van deze gesprekken hebben wij recentelijk een nieuw onderhoudscontract met AHA de Man afgesloten. 

Wij zijn zeer content dat AHA de Man haar werkwijze in de afgelopen jaren heeft gemoderniseerd en dat zij beseffen dat deze blijk van vertrouwen in haar onderhoudskwaliteit ook leidt tot een speelkwaliteit waarbij de lat telkens een stukje hoger wordt gelegd.

Terug naar nieuwsoverzicht