Golf Performance Training met Golfschool Kralingen

13 feb 2023

 

 

Golf Performance Training

Haal meer uit je golfspel!

Na een bewegingsanalyse van de golfprofessional en de intake met de fitnessprofessional wordt er een trainingsplan op maat gemaakt en ga je aan de slag. Lichamelijke klachten kunnen worden verholpen, je houding kan worden verbeterd, je kan je golfprestaties optimaliseren en ook erg belangrijk blessures kunnen worden voorkomen. Tijdens de training wordt er gebruik gemaakt van de FLXCHR, Keiser Functional Trainer en wanneer mogelijk EMS (Elektro Musculaire Stimulatie).

De FLXCHR training verbetert de aansturing en stabilisatie vanuit de wervelkolom. Hierdoor verbetert de slagaccuratie en krachtgeneratie. Voor meer informatie klik hier FLXCHR.php.

Klik hier voor een you tube filmpje over de werking van de FLXCHR https://www.youtube.com/watch?v=6zIcciOxvI4   

EMS combineert wetenschappelijk inzicht met elektrische spierstimulatie en zorgt voor zeer snel waarneembare resultaten! Bij Golf Performance Training zetten we EMS training zeer gericht in om de spiergoepen die extra aandacht behoeven te stimuleren. Voor meer informatie klik hier: myofx.php

De Keiser Functional Trainer is een pulley-systeem waarmee oneindig veel oefeningen mogelijk zijn. Het unieke luchtdruksysteem van de Keiser Functional Trainer maakt het mogelijk om explosieve bewegingen te kunnen maken zonder negatieve belasting op pezen en gewrichten. Voor meer informatie klik hier Keiser.php

Zou je hier meer over willen weten of zou je een proeftraining willen ga dan naar de website: www.fascinatiosport.nl  of stuur een mail naar: info@fascinatiosports.nl.

 

 

 

 

Terug naar nieuwsoverzicht