‘Samen trainen’. Wintertraining voor clubleden

20 okt 2020

Deze winter start golfclub Kralingen met groepstrainingen. Daarbij komen alle onderdelen van het golfspel aan bod. Het idee van deze training is in groepsverband jouw spelniveau verbeteren en het spelplezier verhogen. Daarnaast is dit een goede gelegenheid om nieuwe mensen te leren kennen.

Of je nu jouw spelniveau wilt behouden, op jacht bent naar een lagere handicap of de punten niet zo belangrijk vindt, iedereen vindt het leuk om constanter te spelen en te merken dat verschillende slagen beter lukken tijdens een rondje golf!

Door deelname aan deze groepstrainingen maakt je natuurlijk een betere start in het voorjaar. Uiteindelijk geldt voor iedere golfer dat een wat hoger spelniveau tot meer plezier leidt waardoor we vaker spelen.

Belangstelling? Klik hier voor meer informatie.

Wil je meer weten over het verschil tussen trainen en lessen, lees dan deze toelichting van de golfpro’s.

Terug naar nieuwsoverzicht