Golfbaan en driving range open. Faciliteiten gesloten. Afhalen bij het restaurant.

14 okt 2020
Door de gedeeltelijke lockdown om besmettingen terug te dringen zijn vanaf 15 oktober het clubhuis en het restaurant van onze golfbaan en golfclub helaas gesloten. Er kan ook geen gebruik gemaakt worden van de kleedkamers, douches en de toiletten in het clubhuis.
 
De golfbaan en driving range mogen gelukkig wel open blijven. Indien jij gebruik wil maken van het toilet kan je bij de caddiemaster een sleutel halen voor het kantoor bij Hole 9. De bestaande maatregelen, zoals niet meer dan vier spelers in een flight, 1,5 meter afstand houden en alleen na aanmelding bij de caddiemaster naar de drivingrange, blijven van toepassing.

Bij het restaurant kan je koffie, broodjes e.d. kopen om mee te nemen in de baan. Ook hebben Edwin en zijn team afhaalmogelijkheden gecreëerd. Kijk hier voor het menu.

Iedereen veel sterkte de komende tijd en bij voorbaat dank voor het begrip en de medewerking.
 
Terug naar nieuwsoverzicht