Nieuw wedstrijdreglement Golfclub Kralingen

28 aug 2019

Onlangs heeft de Wedstrijdcommissie in overleg met en na akkoord van het bestuur van Golfclub Kralingen het Wedstrijdregelement veranderd. Ten opzichte van de oude versie zijn een aantal zaken veranderd, versimpeld en toegangkelijker gemaakt. 

De voornaamste verandering is het schrappen van de Home Course bepaling. Voorheen was een registratie van Kralingen als home course een bepalende voorwaarde om mee te mogen doen aan clubkampioenschappen. Dat is nu niet meer aan de orde.

Verder heeft de wedstrijdcommissie gekeken of er iets veranderd kon worden wanneer twee tegenstanders tijdens de voorrondes van de Matchplaykampioenschappen niet (tijdig) tegen elkaar en kunnen spelen. Hier hebben wij uiteindelijk vooralsnog niets aan veranderd, maar wij blijven wel nadenken wel na over een makkelijke, meer sluitende oplossing. 

Bekijk hier het nieuwe Wedstrijdreglement. Wanneer er verder vragen, suggesties of opmerkingen zijn, neem dan alsjeblieft contact op met de Wedstrijdcommissie. 

Terug naar nieuwsoverzicht