Golfclub Kralingen Clubkampioenschappen Strokeplay 2019

24 aug 2019

Op zaterdag 7 en zondag 8 september vinden de Clubkampioenschappen Strokeplay van Golfclub Kralingen plaats. Met nog één Medal te gaan hebben jullie nog kans om jouw positie op de ranglijst te verbeteren. Zoals bekend bepaalt jouw ranking jouw eventuele deelname en starttijd. De rankings zijn te zien in E-golf4U onder Competities.

Tijdens de laatste Medal van 1 september en op maandag 2 september na 18.00 uur zullen wij 9 dames en 27 heren met de beste bruto scores uitnodigen voor het Kampioenschap. Het kampioenschap zal over 72 holes worden gespeeld. Na zaterdag is er een cut en zullen er 3 dames en 3 heren afvallen. Na de zondagochtend vallen nog eens 2 dames en 4 heren af. De startlijst en verdere informatie volgen na 2 september.

Terug naar nieuwsoverzicht