Graafwerkzaamheden op parkeerterrein vanaf vrijdag 3 februari (update 6 februari)

02 feb 2023

Update 6 februari: Helaas is er vertraging bij Stedin, de werkzaamheden worden daarom uitgesteld tot nader te bepalen datum. Vervanging van de meterkast wordt ook uitgesteld zodat het restaurant vrijdag open kan zijn.

3 februari: Van 3 t/m 10 februari worden er nieuwe elektriciteitskabels gelegd vanaf het parkeerterrein naar het clubhuis, de graafwerkzaamheden kunnen enige overlast veroorzaken en het parkeerterrein is een aantal dagen slechts gedeeltelijk beschikbaar.

Vrijdag 10 februari wordt de meterkast vervangen, die dag is er geen elektriciteit beschikbaar. Het restaurant blijft daarom gesloten, er kan natuurlijk wel gegolfd worden. Omdat de kassa niet werkt, zijn de oefenballen die dag gratis, eventuele greenfee a.u.b. contant en gepast afrekenen met de caddiemaster.

Bij voorbaat dank voor uw begrip en medewerking.

Terug naar nieuwsoverzicht