Golfers van het jaar

11 nov 2020

De golfers van het jaar zijn bekend! Gus van Doorn is jeugdgolfer van het jaar geworden, Simone Mählmann golfster van het jaar en Berend Smit golfer van het jaar. Deze golfers hebben het afgelopen seizoen tijdens de clubwedstrijden het beste gepresteerd. Dit werd door Edwin Dokter, voorzitter van de handicap- en regelcommissie, bekend gemaakt tijdens de algemene ledenvergadering van GCK.
De traditionele uitreiking van de Jean van Seventer schaal moet nog even op zich laten wachten. Dat lukte niet tijdens deze bijzondere online-alv.
Gus was blij verrast met deze prijs. Hij had niet verwacht dat hij zo hoog zou eindigen (hij stond ook nog tweede om de prijs van golfer van het jaar). Berend Smit was – als strokeplay- en matchplaykampioen – de overduidelijke winnaar bij de heren. Voor Simone was het spannender. Zij greep de prijs door de laatste clubwedstrijd te winnen. Simone is nu voor de zevende keer de golfster van het jaar geworden.

Terug naar nieuwsoverzicht