Herstel van holes 4 en 7 op Golfbaan Kralingen

31 okt 2019

De grote kale plek op hole 4, waar in de oude situatie een bunker was gesitueerd, die als gevolg van de gegraven sloot was verdwenen, was een ieder al heel lang een doorn in het oog. De afgelopen maanden was deze permanent gemarkeerd als GUR. Deze week is deze plek grondig aangepakt en hersteld. 

Daarnaast waren er een ook groot aantal kale plekken links na de brug op onze befaamde hole 7. Ook deze plekken zijn deze week door onze greenkeepers hersteld.

Wij denken met deze ingrepen een verdere en zeer goede impuls te hebben gegeven aan de kwaliteit van onze golfbaan en zijn zelf vooralsnog tevreden over het eindresultaat. Een ieder veel speelplezier toegewenst op onze golfbaan. Wanneer er verdere vragen of opmerkingen zijn, verneemt onze Baancommissaris dat vanzelfsprekend heel erg graag.      

 

Terug naar nieuwsoverzicht