President’s Putter verplaatst naar zaterdag 26 oktober

14 okt 2019

Op dit moment zijn er vanwege de regen drie wintergreens en is de baan erg nat. Voor de komende dagen wordt er nog meer regen verwacht. Met het oog op de President’s Putter van aankomende zaterdag, hebben wij in overleg met Stichting Golfbaan Kralingen besloten de wedstrijd met een week te verplaatsen naar zaterdag 26 oktober. Dan wordt er vanaf 12:30 uur gestart. Het weer voor volgende week ziet er vooralsnog een stuk beter uit. Zodoende krijgen de baan en greens een beetje de gelegenheid om op te drogen en hopen wij op ideale wedstrijdomstandigheden.

De wedstrijd.

De President’s Putter is op Golfclub Kralingen al jaren een 18 holes stablefordwedstrijd. De winnaar wordt vereeuwigd in de clubhistorie doordat zijn golfbal aan de oude putter van de voorzitter in het clubhuis wordt gehangen. Daarnaast wordt de winnaar bijgeschreven op het bord in het clubhuis. In 2018 was good old Michael Armfield de trotse winnaar van de President’s Putter.

Bij de heren spannend voor de Golfer van het Jaar.

De wedstrijd telt overigens ook dit jaar weer mee voor de Golfer van het Jaar. Bij de dames is al duidelijk wie dit gaat worden. Bij de heren zijn er door de President’s Putter te winnen of (hoog) in de top 10 van de uitslag te eindigen theoretisch nog zes kandidaten, die Golfer van het Jaar kunnen worden.

Doe jij zaterdagmiddag 26 oktober ook mee aan de President’s Putter? Schrijf je dan snel hier in.

 

Terug naar nieuwsoverzicht