Wisseling hoofdgreenkeeper op Golfbaan Kralingen

18 jan 2021

Als je elke dag van voorbij Lelystad naar Rotterdam moet reizen, vice versa, om te werken op Golfbaan Kralingen, dan breekt je dat vroeg of laat op. Ruim drie uur reistijd per dag is de reden dat hoofdgreenkeeper Sjef Verschure ons helaas al gaat verlaten. Sjef kan hoofdgreenkeeper worden op de golfbanen Dutch Golf Putten en Hattem en heeft die kans gegrepen. Vanzelfsprekend respecteert bestuur Stichting Golfbaan Kralingen zijn keuze, al betreuren wij zijn vertrek na de goede resultaten die Sjef in korte tijd heeft weten klaar te spelen met zijn team.

Dat betekent dat per 1 februari de heer Erik Huijgen de nieuwe hoofdgreenkeeper op Golfbaan Kralingen wordt. Erik (1962) is geboren Rotterdammer en woonachtig in Barendrecht. Hij heeft eerder al op Kralingen gewerkt, en ook op golfbanen als Rhoon en Delfland. In de volgende nieuwsupdate stellen wij de nieuwe hoofdgreenkeeper (werkzaam bij AHA de Man) graag aan u voor. Greenkeeper Koos Graveland blijft verbonden aan Kralingen.

Terug naar nieuwsoverzicht