Christine Doughtie Handicart Trophy 2019

22 jun 2019

 

Met de golfweek nog voor de boeg, denken we toch al weer aan de week erop als we op 6-7-2019 vanaf 12.00 uur weer gaan spelen om de Christine Doughtie Handicart Trophy. Deze wedstrijd staat niet alleen in het teken van gezelligheid maar gaat ook om het goede doel, nl geld ophalen zodat ouderen en spelers moeilijk ter been door blessure of anders, nog lang kunnen golfen door gebruik te maken van de handicart. Dit kan tegen gereduceerd tarief indien men lid is van de Stichting Handicart. Eigenlijk zouden we allemaal lid van deze Stichting moeten zijn.

De wedstrijd is toegankelijk voor leden, jaarkaarthouders en gastspelers. Het inschrijfgeld is net als vorig jaar 20 euro en voor gastspelers 40 euro ( inclusief greenfee ). Ook dit jaar wordt er weer voor haring gezorgd door Aad van Esch en zal hij weer iets willen verkopen. Dit alles om geld in te zamelen voor het goede doel.

Inschrijven kan via E-golf, mocht dit als jaarkaarthouder of gast niet lukken dan ligt bij de Caddy Master een inschrijflijst.

Met vriendelijke groet Aad van Esch.

Terug naar nieuwsoverzicht