Matchplay Dag 2019 – Wie verjaagt Anke van haar troon?

08 mei 2019

Leg jij in een zinderende 18 holes ochtendronde in totaal 6 tegenstanders het stilzwijgen op? Kwalificeer jij je s’middags voor de beste 16 matchplayers van de club? Ga jij na een 9 holes middagronde bij de laatste 4 mannen en/of vrouwen behoren, die uiteindelijk overeind blijven en onderling in een play-off gaan bepalen wie de absolute Matchplay Koning of Koningin van Golfclub Kralingen is? Ga jij Anke Hamerslag opvolgen en haar van haar Matchplay troon verjagen?

Op Tweede Pinksterdag, maandag 10 juni, vindt de traditionele  Matchplay Dag plaats. Deze dag staat al jaren garant voor een werkelijk fantastische golfdag en kent verrassende maar ook zeker een illuster rijtje winnaars. Helaas kunnen er maximaal 48 spelers deelnemen. Wees er dus snel bij en schrijf je snel hier in via E-Golf4U. 

Terug naar nieuwsoverzicht