Openingswedstrijd 10 maart: We gaan weer beginnen!

14 feb 2019

Deze winter hebben we veel gebruik kunnen maken van de baan, er waren zelfs regelmatig zomergreensVelen van jullie zijn vast al in topvorm! Laat dit zien in de eerste wedstrijd van dit jaar: de Openingswedstrijd. Voor iedereen die nog niet zoveel zin hadden om te spelen, is het een mooi moment om de clubs weer op te pakken.

Op zondag 10 maart a.s. gaan wij de baan in om het seizoen te openen. Wij starten om 14.00 uur met een Texas Scramble. In flights van 4 personen slaat iedereen af. Daarna wordt de beste bal gekozen en krijgt iedereen weer een kans een mooie bal te slaanOok dit seizoen kan weer gespeeld worden om mooie prijzen.

Na de wedstrijd wordt gezamenlijk gegeten. Edwin zal weer een mooi tweegangendiner opdienen. De kosten hiervan liggen rond de 20 euro. De inschrijving voor deze wedstrijd is geopend. Aarzel dus niet langer! Log in op E-golf4U en meld je aan. Tot de 10e!

De Evenementencommissie

Terug naar nieuwsoverzicht