Vacatures Golfclub Kralingen

Vacatures Golfclub Kralingen

** WE ZOEKEN EEN NIEUWE SECRETARIS

———————————-

Het GCK-bestuur zoekt een nieuwe secretaris. Een teamworker, iemand die haar handen uit de mouwen steekt, iemand die het fijn vindt om met ICT te werken, iemand die nauwgezet is en goed kan schrijven.

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het goede reilen en zeilen van de vereniging. Je hebt contacten met de (nieuwe) leden en houdt de ledenadministratie bij. Je houdt zicht op de communicatie in de club. Dat doe je in samenwerking met de ledencommissie en de communicatiecommissie van GCK. Je bereidt samen met de voorzitter de leden- en bestuursvergaderingen voor en maakt daarvan het verslag. Belangrijk is ook de samenwerking tussen GCK en de stichting Golfbaan Kralingen bij het gebruik van de website en de informatiesystemen (Egolf4u). Dit alles doe je in collegiale samenwerking met de andere leden van het GCK-bestuur.

Houd rekening met een tijdbeslag van gemiddeld twee à drie uur per week. Het is een onbezoldigde functie. De NGF biedt secretarissen de mogelijkheid om gratis op de Nederlandse golfbanen te spelen, dus als je daar regelmatig gebruik van maakt kost het veel meer tijd.

Gezien de huidige samenstelling van het bestuur gaat de voorkeur uit naar een vrouw.

Meer informatie over deze vacature kan je krijgen bij de huidige secretaris (Hubert Collee, secretaris@gckralingen.nl of de voorzitter (Leon Wever, Voorzitter@gckralingen.nl).

De vacature ontstaat omdat de maximumtermijn van benoeming van de huidige secretaris dit voorjaar verstrijkt. Het is de bedoeling dat de nieuwe secretaris in de algemene ledenvergadering van mei 2021 voor een periode van drie jaar wordt benoemd.

 

** GEZOCHT: REDACTEUR NIEUWSBRIEF EN WEBSITE

——————————————–

De communicatiecommissie van GCK is op zoek naar een nieuw lid. De commissie verzorgt de nieuwsbrief van de club (Edrive), berichten van het GCK-bestuur (Eflash) en de website www.golfbaankralingen.nl (http://www.golfbaankralingen.nl/) . Dit laatste gebeurt in samenwerking met de golfbaan en de pro’s.

We zoeken iemand met een vlotte pen, die het leuk vindt om verslag te doen van allerlei clubnieuwtjes. Je moet met het mailprogramma van Mailchimp en het websiteprogramma van WordPress kunnen of willen leren werken. Ook houd je het mailbestand bij.

De werkverdeling gebeurt in onderling overleg. De aard van het werk is soms ‘last minute’. Het maken van een nieuwsbrief kost je, als je weet hoe Mailchimp werkt, twee à drie uur per keer.

Meer informatie kan je krijgen bij Petra Posthuma (apt.posthuma@upcmail.nl) of Leon Wever (Leon.wever@gmail.com) ).