Golfschool

Winteraanbieding: 6 golflessen voor de prijs van 5

Ook deze winter hebben onze golfpro’s van Golfschool Kralingen weer een mooie winteraanbieding om jou voor te bereiden op een nieuw golfseizoen. Wil jij volgend jaar stabieler golfen? Of bijvoorbeeld jouw golfhandicap behalen of deze juist aanmerkelijk verlagen? Dan is de winter de beste tijd om daaraan te werken. Zodat jij in het voorjaar gelijk goed van start gaat. 

6 golflessen voor de prijs van 5

Onze enthousiaste en ervaren golfpro’s hebben naar wens voor ieder niveau een hele aantrekkelijke Winteraanbieding, bestaande uit een pakket van 6 golflessen. Hierin kunnen alle facetten van het golfspel behandeld en aangepakt worden. Verder krijg jij hele leuke, praktische en gerichte oefeningen voor trainingen tussen de lessen door. Zodoende zal jouw golfspel zich binnen afzienbare tijd aanmerkelijk verbeteren, en zal jij zien dat je echt stappen maakt. Onze golfpro’s werken o.a. met het 9 stappen-plan van de NGF en onze golfschool is erkend door PGA Holland.

Winteraanbieding golflessen

Aantal

personen

Normaal tarief

6 lessen voor:

Aanbieding

6 lessen voor:

1

 

 € 171,-

 

 € 142,50

 

2

 

 € 222,-

 

 € 185,- 

(€ 92,50 p.p.)

3

 

 € 246,-

 

 € 205,- 

(€ 68,50 p.p.)

4

 

 € 288,-

 

  € 240,- 

(€ 60,- p.p.)

Aanbieding geldig tot 1 maart 2020. Golflessen in één keer van te voren te betalen en zijn niet overdraagbaar. 

 

Tot snel op Golfschool Kralingen? 

Enthousiast geworden en kan je niet wachten om te starten met golfen of jouw golfspel voor het voorjaar naar een hoger niveau te krijgen? Stuur om je aan te melden of voor meer informatie over de Winteraanbieding een mail naar golfprofessionals@golfbaankralingen.nl, of boek hier direct jouw golfles

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten