Loting en schema Clubkampioenschappen Matchplay 2020

13 jul 2020

In aanwezigheid van de notaris is vanochtend de loting geweest voor de Clubkampioenschappen Matchplay 2020. Het belooft een uitermate spannend toernooi te worden, want er zitten nu al een paar regelrechte krakers en klassiekers tussen. In de diverse groepsapps is de psychologische oorlogsvoering reeds begonnen.   

Indien van toepassing moeten de eerste voorrondes in onderlinge samenspraak voor 1 augustus gespeeld zijn. De tweede voorrondes voor 13 augustus. In het weekend van 15 en 16 augustus worden onder ongetwijfeld grote belangstelling van continu toestromend publiek bij de Heren Senioren en de Dames de halve finales en finales respectievelijk op zaterdag- en zondagmiddag gespeeld. Bij de Heren worden op zaterdagochtend de kwartfinales en in de middag de halve finales gespeeld. Ook zij spelen op zondagmiddag 16 augustus de troostfinale en de finale. 

Lotingen en Schema Matchplay is het resultaat van de lotingen. Ook is per toernooi het gehele schema en de loting in de onderstaande afbeeldingen te bekijken. Alle golfers heel veel plezier en enorm veel succes toegewenst.

(Foto Edwin Hazekamp

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten