Golfstart aanbieding … in 6 golflessen de golfbaan in

05 jun 2020

Leren golfen en snel de golfbaan in? Dat kan wanneer jij meedoet met Golfstart op Golfbaan Kralingen in Rotterdam. In 6 golflessen maak jij kennis met de mooie golfsport voor het aantrekkelijke tarief van slechts €99,-. 

Wat krijg je nog naast de golflessen bij Golfstart op Kralingen?

Naast de 6 lessen van een uur bieden wij een theorieles, gratis ballen voor de lessen en om mee te oefenen en het gebruik van alle faciliteiten en golfclubs gedurende de lesperiode. Speel jij zelf al golf, maar weet jij iemand die het wellicht ook wil leren? Nodig hem of haar dan ook uit om gezellig mee te doen. Aan het einde kunnen de deelnemers een paar holes lopen onder begeleiding van een ervaren golfer. Daarna bieden wij wel een zeer aantrekkelijk vervolgpakket, zodat jij snel jouw golfhandicap haalt.

Wanneer beginnen de golflessen bij Golfstart op Kralingen?

De afgelopen weken zijn er al 7 groepen gestart en momenteel druk bezig. De eerstvolgende nieuwe groep begint op zondag 2 augustus om 9.30 uur op Golfbaan Kralingen. De lessen worden gegeven door de twee golfpro’s van onze golfschool. Daarna is er iedere week om dezelfde tijd een les. De theorieles wordt in overleg met de groep ingepland. Golfstart gaat door bij tenminste vijf deelnemers. Indien er onverhoopt te weinig deelnemers zijn, wordt er gekeken naar een volgende datum. 

Meer informatie en aanmelden?

Golfstart is het boekingsplatform van de NGF voor beginnende golfers, waar jij lespakketten van heel veel verschillende golfclubs en -banen kunt vinden. Golfstart bestaat uit zes golflessen aan de hand van het erkende 9-Stappenplan. Onze golfpro’s, golfbaan en golfclub heten jou van harte welkom.

Wil jij meedoen aan Golfstart? Stuur dan een mail naar golfschoolkralingen@gmail.com.

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten