Vanaf woensdag 20 mei starttijden voor drieballen

18 mei 2020

Allereerst heel hartelijk bedankt voor het begrip en de medewerking van vorige week. Vanaf dinsdag 19 mei 17:00 uur worden de starttijden opengezet voor woensdag 20 mei tot en met zondag 24 mei. Vervolgens komt er dan telkens een dag bij. Daarnaast hebben wij toestemming gekregen om vanaf woensdag 20 mei drieballen toe te laten in de golfbaan.

Reserveer starttijd

Maximaal 2 keer reserveren voor een ronde van 9 -holes is dan mogelijk gedurende deze (voortschrijdende) periode van 5 dagen. Wanneer er later op dezelfde dag als jouw reservering(en) plaats mocht zijn, blijft aanvullend een extra ronde op de dag zelf reserveren uiteraard mogelijk. Ook wanneer je op al 2 reserveringen hebt geboekt.

Lees hier voor eventuele hulp en alle informatie voor het reserveren van de starttijden. Onderstaand de belangrijkste punten uit het bovenstaande door de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond geaccordeerde protocol:

  • Er kan alleen gespeeld worden na een bij voorkeur digitale reservering van een starttijd;
  • Leden van Golfclub Kralingen kunnen hun bestaande E-Golf4U inloggegevens gebruiken;
  • Aan de overige spelers (bijvoorbeeld jaarkaarten, rittenkaarten, bedrijfskaarten en greenfees) het vriendelijk verzoek om s.v.p. eerst als “gastspeler” te registreren en vervolgens in te loggen.

In  “Golfbaan Kralingen 11 mei weer open” vind je alle informatie over de heropening van onze golfbaan, de informatie en protocollen voor alle spelers en de verdere achtergronden. 

Wij zijn enorm blij dat er weer op onze golfbaan gegolfd wordt. Hopelijk zien wij jou snel weer op onze golfbaan.

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten