Beste Golfers,

23 mrt 2020

Wat is er de afgelopen dagen veel veranderd. We staan voor een grote uitdaging met z’n allen in deze snel veranderende wereld.

Hopelijk heeft het virus jullie en jullie dierbaren nog niet getroffen. De kans is natuurlijk groot dat er ook onder ons op den duur mensen volledig aan huis gekluisterd zijn of anderszins in moeilijke omstandigheden komen. 
Ook dan willen en zullen we er voor elkaar zijn. Velen van jullie kennen elkaar al lang. 
De golfbaan is, naast het sportieve element, ook heel erg belangrijk voor de sociale contacten. Velen van jullie komen meerdere keren per week naar de golfbaan om te spelen en om bekenden te zien of een kop koffie in het restaurant te drinken. Dit alles valt nu helemaal weg. Dus aarzel niet om hulp te vragen als we voor elkaar iets kunnen doen! 

Op de golfbaan gaat het onderhoud in de tussentijd door: de gevaarlijke bomen worden gesnoeid of gekapt, de baan en drivingrange geprikt en bezand, de bunkers gevuld, de teebox van 2 wordt opgeknapt en nog veel meer. De greenkeepers van AHA DeMan en wij gaan door zodat de baan er straks mooi bij ligt.

Wij wensen dat we zo gauw mogelijk weer samen het leven kunnen vieren, op de golfbaan en ook elders, zoals we dat graag doen. 
Maak er het beste van een hou je sterk!

Hartelijke groet,

Het bestuur Stichting Golfbaan Kralingen

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten