Oproep Takkenploeg zaterdag 16 november

12 nov 2019

De Takkenploeg van vrijwilligers heeft zaterdagochtend 2 november jl. voor het eerst dit najaar bladeren geharkt ter hoogte van de green van hole 6 en afslag van hole 4. Circa 50 grote gevulde vuilniszakken zijn van de baan verwijderd en afgevoerd. Waarbij overigens ook de nodige golfballen onder het bladafval werden aangetroffen.

Wil jij ook helpen de baan schoner en mooier te krijgen? Zaterdagochtend 16 november om 9:30 uur verzamelt de Takkenploeg weer bij het kantoor van de caddiemaster. Tot de lunch wordt er gewerkt in de golfbaan. De coördinatie ligt bij Michael Armfield. Voor vragen en eventuele aanmeldingen is hij bereikbaar via marmfield@hotmail.com.

Neem bij voorkeur zelf werkhandschoenen. Leuk dat jij komt helpen om onze golfbaan er nog beter uit te laten zien  Bij voorbaat heel hartelijk dank voor jouw inzet en enthousiasme.

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten