Golfstart aanbieding … in 6 golflessen de golfbaan op

06 nov 2019

Leren golfen en snel de golfbaan op? Dat kan wanneer jij meedoet met Golfstart op Golfbaan Kralingen in Rotterdam. In 6 golflessen maak jij kennis met de mooie golfsport voor het aantrekkelijke tarief van slechts €99,-. 

Wat krijg je nog naast de golflessen bij Golfstart op Kralingen?

Naast de 6 lessen van een uur bieden wij een theorieles, gratis ballen voor de lessen en om mee te oefenen en het gebruik van alle faciliteiten en golfclubs gedurende de lesperiode. Speel jij zelf al golf, maar weet jij iemand die het wellicht ook wil leren? Nodig hem of haar dan ook uit om gezellig mee te doen. Aan het einde kunnen de deelnemers een paar holes lopen onder begeleiding van een ervaren golfer.  Daarna bieden wij een zeer aantrekkelijk vervolgpakket, zodat jij snel jouw golfhandicap haalt.

Wanneer beginnen de golflessen bij Golfstart op Kralingen?

De eerste lescyclus start zondag 2 februari om 9.30 uur op Golfbaan Kralingen. De lessen worden gegeven door de twee golfpro’s van onze golfschool. Daarna is er iedere week om dezelfde tijd een les. De theorieles wordt in overleg met de groep ingepland. Golfstart gaat door bij tenminste vijf deelnemers. Indien er onverhoopt te weinig deelnemers zijn, wordt er gekeken naar een volgende datum. 

Meer informatie en aanmelden?

Golfstart is het boekingsplatform van de NGF voor beginnende golfers, waar jij lespakketten van heel veel verschillende golfclubs en -banen kunt vinden. Golfstart bestaat uit zes golflessen aan de hand van het erkende 9-Stappenplan. Onze golfpro’s, golfbaan en golfclub steunen Golfstart harte.

Kijk voor meer informatie en meld je nu aan voor Golfstart op Golfbaan en Golfclub Kralingen in Rotterdam . Zien wij jou 2 februari voor jouw eerste les?

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten