Sundown actie … tot 1 augustus golfen met korting op onze golfbaan

28 mei 2019

Deze zomer aan het einde van de middag nog even 9 of 18 holes golfen? Heerlijk spelen tot zonsondergang op de enige golfbaan binnen de stadsgrenzen van Rotterdam, aan de rand van het Kralingse Bos? Tot 1 augustus hebben wij voor golfers een spectaculaire actie. Wanneer jij na 17:00 uur start, betaal je € 20,- voor 9 holes en € 30,- voor 18 holes. Niet dagen van te voren starttijden boeken. Na het aanmelden bij de caddymaster, doe jij gewoon jouw golfbal in de ballenspiraal en ga je spelen.

Is het geen mooie manier om (opnieuw) kennis te komen maken met onze mooie, klassieke en zeer karakteristieke golfbaan? Informeer als je er toch bent naar de zomerse acties van ons restaurant en wellicht ga jij het wel zo leuk bij ons vinden, dat jij je wil aansluiten bij de gezellige, enthousiaste en zeer actieve Golfclub Kralingen, die tal van fun wedstrijden en matches op een hoog niveau organiseert. Meer informatie over onze Sundown actie? Neem gerust contact op met onze caddymaster.                      

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten