Frans Meijer ‘grootvader 2019’

02 mei 2019

Het was een beetje te verwachten, maar je moet het toch elke keer weer waarmaken: Frans Meijer (hcp 7) werd op 29 april met 35 punten overtuigend winnaar van de Old Grand Dad-wedstrijd 2019.

Frans Meijer én Gerard Smits (31 pnt), Philip Waalewijn (30 pnt) en Ben Hoek (29 pnt) mogen de eer van Golfclub Kralingen hoog houden tijdens de regiofinale van de Old Grand Dad-club op 3 juli bij Burggolf Zoetermeer.

Dank gaat uit naar de SOGK die voor deze wedstrijd twee vouchers voor een gratis greenfee ter beschikking stelde. Een loting van deze vouchers pakte gunstig uit voor Aad van Esch en Ben Hoek. Ook dank aan uitbater Edwin voor de extra traktatie bij de borrel.

Bij de prijsuitreiking maakte Tom Graat, consul van de Old Grand Dad bij Golfclub Kralingen, bekend dat hij na 9 jaar het consulschap overdraagt aan Gerard Smits. Voor Gerard wacht de mooie taak het huidige ledenaantal van 32 grootvaders uit te breiden.

‘Onze’ donateurs van de Old Grand Dad Club dragen jaarlijks circa duizend euro af aan de Landelijke OGD-stichting.

Samen met 6.000 golfende grootvaders van 117 golfclubs in Nederland wordt ieder jaar circa 150.000 euro opgebracht ten behoeve van goede doelen, gericht op sportprojecten/-attributen voor gehandicapte kinderen.

Bij alle deelnemende clubs wordt in het voorjaar een Old Grand Dad-wedstrijd gehouden, gevolgd door diverse regiofinales en een landelijke finale, waarbij voor deze laatste wedstrijden de banen vaak ‘om niet’ aan de OGD ter beschikking worden gesteld.

 

Frans Meijer ontvangt uit handen van OGD-consul Tom Graat de OGD-trofee én de ‘wissel-grootvader’.

De oude en nieuwe OGD-consuls: Tom Graat (r) en Gerard Smits

Foto’s: Edwin Hazekamp

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten