Tweede Paasdag … Easter Brunch & Golf

12 apr 2019

Pasen is de tijd van verrijzenis en wederopstanding. Geen geschikter moment om op Tweede Paasdag, maandag 22 april, met eveneens de verrijzenis van de natuur en de temperaturen Easter Brunch & Golf op onze golfbaan te organiseren.

Vanaf 11:00 uur is er ontvangst en een voortreffelijke Paasbrunch verzorgd door Edwin en zijn team. Aansluitend gaan wij de baan in voor een shotgun 18 holes stableford wedstrijd. Waarbij wij willen aantekenen dat wij momenteel via de officiële kanalen aan het controleren zijn of wij de wedstrijd “reduction only” mogen maken. Tot slot zal op een hopelijk zonovergoten terras de ceremonie protocollaire  plaatsvinden. Alle kaarthouders van onze golfbaan kunnen deelnemen en inschrijven en de kosten bedragen € 15,-.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan voor leden van Golfclub Kralingen via E-Golf4U en voor alle andere kaarthouders door onder vermelding Easter Brunch & Golf jouw naam en speelsterkte te mailen naar info@golfbaankralingen.nl. Onze excuses voor het laatstgenoemde, want helaas werkt de open inschrijfmodule op onze website nog niet helemaal optimaal.

Veel golfplezier de komende tijd en hopelijk tot Tweede Paasdag voor Easter Brunch & Golf. 

 

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten