Nieuw: Gezinskaart … elk weekend golfen met het gehele gezin

14 dec 2018

Golfbaan Kralingen is de perfecte plek voor het hele gezin. Op onze golfbaan zullen alle gezinsleden zich thuis voelen en veel plezier (met elkaar) hebben. U kunt samen als gezin oefenen of met elkaar de baan in om te spelen. Ook zult u andere gezinnen ontmoeten en u zal zien dat uw kinderen al snel met vriendjes en vriendinnetjes afspreken om te gaan oefenen en de baan in te gaan. Voor alle gezinsleden woonachtig op één woonadres introduceren wij de Gezinskaart. Hiermee kunnen alle gezinsleden in de weekenden onbeperkt op onze golfbaan spelen voor slechts € 500,- per jaar.

Kunt u nog niet golfen of wanneer u uw kinderen op een leuke manier kennis wilt laten maken met golf, heeft onze Golfschool passende oplossingen in de vorm van groepslessen of speciale lessen voor de jeugd en kunt u altijd contact opnemen met onze Golfprofessionals.

Heeft interesse of verdere vragen over de Gezinskaart? Neem dan gerust contact met ons op. 

Terug naar nieuwsoverzicht

Cookie instellingen

Wij gebruiken cookies om uw gebruikerservaring te verbeteren. Informatie over de verwerking van (persoons)gegevens kunt u vinden in de privacyverklaring.

Privacyverklaring | Sluiten