Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 januari 2018

  Tijdstip opname: 06:58
   
 • Baan golfbaan gesloten i.v.m. gesteldheid van de baan
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open

 • Vanwege het veiligheidsaspect is de baan gesloten.

Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Zonnige vlaggenwedstrijd

De weersvoorspellingen waren niet al te best voor de Koninklijke vlaggenwedstrijd, regenachtige periodes, dus in elke golftas was de papaplu voorhanden. Niets is gelukkig minder waar gebleken, met stralende zon stonden de eerste golfers om 11.00 uur op de tee box. Met in totaal 80 deelnemers, uitgedost in mooi oranje en rood, wit, blauw, was de vlaggenwedstrijd bij aanvang al geslaagd.

De baan was in een prima conditie en wordt steeds groener. Met veel plezier is er gespeeld en de meeste vlaggen werden geplant bij hole 8 en 9, hetgeen betekent dat veel spelers rond hun handicap hebben gespeeld. Een aantal spelers is zelfs door de turn gegaan. De winnares Floor Lottman eindigde op 25 cm van de hole op 10. Een goede tweede plaats was er voor Raymond Barzilay en Dorothé van Tilburg eindigde als derde.

Na een proost op de koning was het tijd voor de prijsuitreiking. Er werd weer reikhalzend uitgekeken naar de fraaie veelal handgemaakte en daardoor unieke prijzen vervaardigd door Ageeth Dirks.
Na de prijsuitreiking heeft een fors aantal mensen genoten van het walking dinner gepresenteerd door Edwin en zijn brigade. Al met al weer een geslaagde dag op Kralingen.

André Seltenrijch

(De foto's Edwin Hazekamp staan in het fotoboek)

button-egolf4u

button-kennismaken

Route