Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:30
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Zonovergoten openingswedstrijd

Op zondagmiddag 12 maart vond de “openingswedstrijd en nieuwe leden” plaats. Voor het eerst in de vorm van 9-holes Texas Scramble all-tee start, gespeeld door flights van vier spelers en aansluitend het openingsdiner. Alle 48 deelnemers, waarvan maar liefst zeven nieuwe leden, werden door wedstrijdleiders Ageeth Dirks en Jeanette Wiegers ontvangen in het met tulpen en ballonnen versierde clubhuis.

De deelnemers hadden er zichtbaar zin in. De zon scheen volop, de baan met zomergreens lag er prachtig bij. Bovendien lagen de door Ageeth Dirks zelf gemaakte prijzen al klaar op de wedstrijdtafel, wat voor extra motivatie zorgde om een goed resultaat neer te zetten. Professionele en functionele golfattributen voorzien van het clublogo. Hiermee speel je jezelf zeker in de kijker op andere golfbanen. Kortom, alle seinen stonden op groen voor een gezellige middag en avond. En dat werd het ook!

De toeter gaf om 14.00 precies de start aan. De wedstrijd verliep voorspoedig en sportief. De vesten en truien van de deelnemers gingen uit, want de temperatuur liep flink op. Rond 16.30 uur was iedereen terug op het terras en kon daar in de zon geborreld worden. Tegen 18.00 uur gingen de deelnemers aan tafel in een vol clubhuis. Op het menu een zeer geslaagd gerecht van lamsvlees en als dessert een prachtige clafoutis.

Tijdens het diner werden de winnaars bekend gemaakt:

De eerste prijs ging naar de flight van Barbara Stellinga, Marieke Mouton, Emiel Hopmans en Wouter van Benten. De tweede prijs was voor Simone Mählmann, Simone Bot, Seppe Raaphorst en Kees Dirks. Alexander Diepenhorst, Eline Balhuizen, Monique van Doorn en Edwin Hazekamp mochten de derde prijs in ontvangst nemen.

Bij de dames ging de prijs voor de longest drive naar Marieke Mouton, bij de heren streek Alexander Diepenhorst met deze eer.

De prijs voor de neary bij de dames mocht Miriam van Haaren in ontvangst nemen. Bij de heren was dit George Doughtie.

De evenementencommissie kijkt terug op een zeer geslaagd begin van het evenementenseizoen. Alle deelnemers bedankt voor jullie inzet, de gezelligheid en het plezier! We zetten dit graag voort voor de rest van 2017.

button-egolf4u

button-kennismaken

Route