Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 januari 2018

  Tijdstip opname: 06:58
   
 • Baan golfbaan gesloten i.v.m. gesteldheid van de baan
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open

 • Vanwege het veiligheidsaspect is de baan gesloten.

Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Kralingen wordt tweede.

Donderdag 9 september was de laatste competitiedag van het Verbond 9 holesbanen, traditioneel bij Domburgsche Golfclub. GCK eindigde op de tweede plaats. Ton Streefkerk schrijft erover op Facebook.

Team Kralingen bestond dit keer uit de volgende spelers: Frans Meijer/Leona Kamen, Marc v.d. Mijn/Ageeth Dirks, Ton Streefkerk/Yvonne Peters, Philip Waalewijn/Anke Hamerslag en Ferry Sommer/Margriet Wehrmeijer. Henriette Jung viel op het laatste moment uit met een blessure (teen gebroken), maar Ageeth Dirks kon gelukkig haar plaats overnemen.

Het was een mooie nazomerdag met blauwe lucht en een zonnetje. Op Domburg aangekomen vertelde de gastheer dat de wind zou gaan toenemen in de loop van de dag, wat uiteraard ook gebeurde! De golfbaan had een prima conditie en was zoals gewoonlijk niet gemakkelijk te spelen met deze wind.

Frans/Leona en Marc/Ageeth wisten een mooie score te behalen, waarvan Frans/Leona de beste score van de dag met 37 punten, maar helaas lukten de andere combinaties dat niet. Ferry Sommer sloeg de longest drive. Ook onze concurrent Team Tongelreep had moeite met de omstandigheden. De achterstand konden we helaas niet verkleinen en nam zelfs toe met 6 slagen/punten, waardoor Team Kralingen, na een mooie strijd, wederom als tweede de competitie kon afsluiten. Het was een mooie en gezellige dag op Domburg, die afgesloten werd met een prima mosselmaaltijd.

 

button-egolf4u

button-kennismaken

Route