Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 18 oktober 2018

  Tijdstip opname: 07:30
   
 • Baan open vanaf 8.00 uur
 • Laatste afslag 19.00 uur
 • Baan sluiting 19.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Kralingse Strokeplaykampioenen.

De winnaars van de GCK-strokeplaykampioenschappen 2016 zijn Mitchel Kevenaar, Anke Hamerslag en Laurens van der Lely (jeugd).

Op zaterdag 3 en zondag 4 september is er weer gespeeld om het Clubkampioenschap Strokeplay. Na een heerlijke dag op zaterdag met mooi golf en prachtig weer gingen 21 heren en 6 dames zich klaar maken voor de halve finale op zondag. Aan de leiding gingen Anke Hamerslag en Mitchel Kevenaar. Het zag er naar uit dat de strijd meer zou gaan over de tweede plaats. Maar met golf weet je het nooit. Op zondag speelde de jeugdkampioen Laurens van de Lely ook mee. Voor het eerst hadden de jeugdspelers zich gemeld om minimaal 36 holes te spelen op zaterdag met het risico op nog eens 36 holes op zondag of dat op zaterdag de kampioen al bekend zou zijn. Deze kon zich dan gaan meten met  de rest van de spelers.

Op zondag tijdens een verfrissende bui regen was om 8.00 uur de start van de halve finale, met als bijzonderheid de score van Herman Slagter op de tweede negen van 8-17-8=33 met een totaal van 76 een mooi resultaat voor ronde 3 neerzette.

’s-Middags de finale. 4 dames en 16 heren gingen door. Bij de dames ging Anke Hamerslag en bij de heren ging Mitchel Kevenaar souverein aan de leiding en was er spanning rond plaats 2 en 3. Jasper Wehrmeijer koos voor de aanval en maakte het nog zeer spannend door in de laatste ronde van het tournooi, met een score van 66, het Mitchel nog moeilijk te maken. Nog een  vermelding  waard is de eagle op hole 9 van Edward Meijer in ronde 4.

De uitslag als volgt: 

Dames  1ste Anke Hamerslag, 2de Jessica Groote, 3de Miriam van Haaren.

Heren 1ste  Mitchel Kevenaar, 2de Jasper Wehrmeijer, 3de  Matthijs van Haagen.

Het organiseren van zo’n kampioenschap kunnen wij niet alleen. Daarom dank aan SOGK en de Horeca voor hun medewerking, referee Dirk Jansen, Greenkeepers Marvin en Arcedes, de scoredames Joke, Hennie, Wilma en Janneke.

Ondanks de geringe belangstelling van de leden kijken wij allen terug op een mooi kampioenschap.

Met vriendelijke groet , Gerrit en Carine

 

Hieronder de foto's van de prijsuitreiking.

button-egolf4u

button-kennismaken

Route