Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  maandag 21 mei 2018

  Tijdstip opname: 07:43
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 20.00 uur
 • Baan sluiting 20.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Kralingen app / ballenmachine / WiFi DR

kralingen app 3 

De Golfbaan Kralingen app is nu verkrijgbaar in de Apple store! Met deze Kralingen IZZIGOLF-App kunt u ballen uit de golfballenmachine halen zonder gebruik van pasjes of munten.

Vorig jaar zijn de eerste voorbereidingen reeds getroffen voor het realiseren van deze app door het aanleggen van een glasvezelverbinding tijdens de plaatsing van het licht langs het pad naar de driving range.

 

kabel

Voor snel ballen tappen, de app installeren, naam/e-mail/wachtwoord invullen en opwaarderen. Dit kan bij de kassa of bij de ballenautomaat, maar ook thuis via iDEAL! Daarna kunt u via de app eenvoudig ballen laten uitgeven door de ballenmachine als u gaat oefenen! De app komt in de "store" naar boven als u Kralingen izzigolf invoerd. Om dit ter plekke op de Driving Range te kunnen doen hebben we vorig jaar wifi aangelegd. Het wachtwoord voor de wifi is: Kr@l1ngen.

Izzi golf app 

Nieuws Golfclub Kralingen

Maxima Cup 2018 20-05-2018

De Maxima Cup is gewonnen door Floor Lottman en Ageeth Dirks. Op 15 mei hebben de dames de Maxima Cup gespeeld. Het was een zeer geslaagde dag.

Lees meer...

Echt(e)paren strijden 03-05-2018

Ook dit jaar wordt hij weer gespeeld! Op zondag 27 mei a.s. wordt de enige echte Echt(e) Paren wedstrijd gespeeld. Het deelnemen aan deze wedstrijd is mogelijk voor alle paren die op één adres ingeschreven staan en waarvan er minstens één lid is van onze club. De paren mogen van gelijk geslacht zijn. 

Lees meer...

Senior Golf......it´s easier to get the ball into the hole,than out of it.... 13-05-2018

After weeks, or was it months? of meetings, discussions, emails and even nowadays, What's Apps, the Competitie 2018 came to a close for Heren Senioren 1 on Friday May 11th at the wonderful setting of the Hilversumsche GC. In glorious sunny conditions on a beautifully prepared course, we failed in our bid to restore some honour with a win over local rivals, Broekpolder.

Lees meer...

Wie wordt de absolute Matchplay King of Queen 2018? 13-05-2018

Tweede Pinksterdag, maandag 21 mei, is het zover! Dan weten we wie de rest van het jaar 2018 zich de absolute Matchplay King of natuurlijk Queen van Golfclub Kralingen mag noemen.

Lees meer...

Heren 1 gepromoveerd naar eerste klasse 07-05-2018

Heren 1 is kampioen in de NGF-competitie en gepromoveerd naar de eerste klasse. In de laatste competitiewedstrijd op Zeegersloot versloeg GCK de stadgenoten van de Hooge Rotterdamsche. Heren 2 had nog een kans om de poule te winnen, maar moest de eer laten aan Broekpolder. Dames 1 en Heren 1 (27 holes) hebben zich ook kunnen handhaven in de poule. Klik hier voor de uitslagen.

Nieuws Golfbaan Kralingen

Kralingen app / ballenmachine / WiFi DR 16-05-2018

kralingen app 3 

De Golfbaan Kralingen app is nu verkrijgbaar in de Apple store! Met deze Kralingen IZZIGOLF-App kunt u ballen uit de golfballenmachine halen zonder gebruik van pasjes of munten.

Lees meer...

Hole in One! 16-05-2018

 hole in one caro

Zondag 6 mei sloeg onze pro Caroline Nieuwenhuissen een Hole in One op hole 3! Getuige Renée Dobbelaere, maker van de foto, had haar bal trouwens ook niet onverdienstelijk geslagen!

World Amateur Golfers Championship 2018 02-05-2018

WAGC 2018                                                       klik op de vlag

Het World Amateur Golfers Championship, sinds 1995 de sensatie van iedere competitieve amateurgolfer. Het jaarlijks terugkerend toernooi die je het gevoel, de spanning en de sensatie laat ervaren van de professionals op de wekelijkse PGA tour. Inschrijven kan vanaf vandaag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. naam, actieve handicap, home course en telefoonnummer of via de inschrijfmodule.

De Wereldfinale wordt dit jaar in Johor Malaysia gehouden van 20 tot en met 28 oktober 2018.

Kosten deelname aan de NL finale wordt door Golfbaan Kralingen gesponsord. Dit jaar vaardigt Golfbaan Kralingen 2 winnaars af naar de Nederlandse finale in twee verschillende categorieën!

Voor verdere info verwijzen wij u graag naar www.worldgolfers.nl

Lees meer...

Vuilniszak / Ballen rapen bij Hole 7 02-05-2018

Geachte golfer,

Wij missen elke dag de vuilniszak uit de prullenbak bij hole 7. Deze vuilniszak wordt leeg gemaakt (afval gaat los in de bak) en vervolgens gebruikt om golfballen in te verzamelen die nog in de wal liggen. We begrijpen dat het aantrekkelijk is om deze ballen te op te rapen echter dit is niet toegestaan. Wij willen u vragen om de vuilniszak te laten zitten en geen ballen te gaan rapen.

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route