Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  vrijdag 21 september 2018

  Tijdstip opname: 07:32
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 19.30 uur
 • Baan sluiting 19.30 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Kralingen app / ballenmachine / WiFi DR

kralingen app 3 

De Golfbaan Kralingen app is nu verkrijgbaar in de Apple store! Met deze Kralingen IZZIGOLF-App kunt u ballen uit de golfballenmachine halen zonder gebruik van pasjes of munten.

Vorig jaar zijn de eerste voorbereidingen reeds getroffen voor het realiseren van deze app door het aanleggen van een glasvezelverbinding tijdens de plaatsing van het licht langs het pad naar de driving range.

 

kabel

Voor snel ballen tappen, de app installeren, naam/e-mail/wachtwoord invullen en opwaarderen. Dit kan bij de kassa of bij de ballenautomaat, maar ook thuis via iDEAL! Daarna kunt u via de app eenvoudig ballen laten uitgeven door de ballenmachine als u gaat oefenen! De app komt in de "store" naar boven als u Kralingen izzigolf invoerd. Om dit ter plekke op de Driving Range te kunnen doen hebben we vorig jaar wifi aangelegd. Het wachtwoord voor de wifi is: Kr@l1ngen.

Izzi golf app 

Nieuws Golfclub Kralingen

Prinsjesdag 2018 20-09-2018

 

Voor deze dag hebben de dames een gezellige "prins" uitgenodigd.

Het gaat vooral om de gezelligheid bij dit soort wedstrijden en winnen is bijzaak.

Lees meer...

NGF Familie Toernooi 16-09-2018

Op 26 augustus was het weer zover; tijd voor het NGF Familie Toernooi! Na deze fantastische zomer was het bijna teveel gevraagd om wederom een mooie golfdag te kunnen doorbrengen op onze golfbaan. Gelukkig waren de weergoden ons ook deze dag weer goed gezind.

Na de zomervakantie had iedereen er weer veel zin in de strijd met elkaar aan te gaan. De inschrijving voor deze wedstrijd liep dan ook zo voorspoedig dat we besloten hebben om een aantal flights aan de lijst toe te voegen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Lees meer...

Clubkampioenen Strokeplay 2018 09-09-2018

Het bleef tot het eind toe heel spannend. De clubkampioenschappen Strokeplay zijn gewonnen door Loes van den Berge - Vonk (dames senioren), Jessica Groote en Matthijs van Haagen. 

Lees hieronder het verslag van de wedstrijdleiding. Meer foto’s van Edwin Hazekamp staan in het fotoboek (klik hier).

 

Lees meer...

Terug in aangepaste vorm: DE VOSSENJACHT! 04-09-2018

Op veler verzoek is de vossenjacht teruggekeerd op de wedstrijdagenda. Op zondag 16 september a.s. kunt u proberen de scores van de vossen te verbeteren of te evenaren.
Dit jaar lopen onze vossen, Carolien Nieuwenhuisen, Mariette de Groot, en de winnaars van het matchplay kampioenschap, Jessica Groote en Edward Meijer, direct voor de wedstrijd uit zodat alle deelnemers onder dezelfde omstandigheden spelen.

Lees meer...

Mixed foursome. De finale nadert. 02-09-2018

De voorrondes van de mixed foursome zijn gespeeld. De poules waren behoorlijk spannend.

Lees meer...

Nieuws Golfbaan Kralingen

G.U.R. 29-08-2018

Bij de dam van hole 4 en van hole 6 zijn verse graszoden geplaatst. U mag daar wel over heen lopen met uw trolley echter de handicarts dienen tijdelijk om te rijden.

Op diverse plaatsen is vandaag graszaad ingezaaid, deze plekken zijn gemarkeerd met de blauwe G.U.R paaltjes. Sommige plekken, bij hole 4 en 6, zijn extra afgezet met een lint. Wij verzoeken u deze plekken niet betreden voor de andere G.U.R. plekken vragen wij u vriendelijk om de G.U.R regels te respecteren zodat de baan snel kan herstellen.

Wij hopen op uw begrip voor de eventuele overlast.

Lees meer...

Renovatie green hole 5A 23-08-2018

In verband met de renovatie van de green van hole 5A wordt vanaf week 35, maandag 27 augustus, enkele weken op hole 5B gespeeld. Wij houden u op de hoogte van de voortgang van deze werkzaamheden.

 

‘Cashless’ 22-08-2018

Geachte golfer,

Vanaf 1 september 2018 kunt u bij de caddiemaster alleen nog met uw pin betalen. Voor de veiligheid van onze caddiemasters is het wenselijk dat er géén contant geld meer aanwezig is. Wij danken u voor uw medewerking.

hier-alleen-pinnen-logo-400x272 

Training: 20-08-2018

Vol vertrouwen naar hole 18! Zondag 30 september 13:00 - 17:00 Golfbaan Kralingen met Mariëtte de Groot, Mitchel Kevenaar en Wessel Beuk.

Lees meer...

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route