Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  donderdag 16 augustus 2018

  Tijdstip opname: 07:14
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 20.00 uur
 • Baan sluiting 20.00 uur
 • Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts toegestaan
 • Zomergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Golfclub

Golfclub Kralingen (‘GCK’) is een actieve vereniging, opgericht in 1982. Er zijn circa 350 leden, waarvan een groot deel heel actief deelneemt aan de vele door de vereniging georganiseerde activiteiten, zoals de Herenochtend op maandag, de Ladies op dinsdagmorgen, de Senioren op vrijdagmorgen en natuurlijk de wedstrijden en evenementen in het weekend, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie en de Evenementencommissie.

Voor jeugdspelers tot en met 21 jaar organiseert de Jeugdcommissie groepslessen en wedstrijden.

Op deze pagina vindt u eerst de nieuwsberichten die van belang zijn voor de leden van GCK. In het blok daaronder vindt u de nieuwsberichten van de golfbaan Kralingen.

Vragen en opmerkingen kunt u altijd kwijt bij de communicatiecommissie, liefst per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Baanbezetting / Wedstrijden

Is de baan voor iedereen open of is er een tee-sluiting? Voor een actueel overzicht van de baanbezetting: klik hier.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws Golfclub Kralingen

Rijnmond Trophy. Inschrijving staat open. 12-08-2018

De golfclubs van Capelle, Oude Maas en Kralingen strijden ieder jaar in het najaar om de Rijnmond Trophy. Het wordt hoog tijd dat deze Trophy weer eens een jaar in het clubhuis van Kralingen is te bewonderen.

Lees meer...

Clubkampioenschap Strokeplay 2018 12-08-2018

Terwijl iedereen van het mooie weer geniet op vakantie of lekker vrij is, zijn we alweer bezig met de voorbereiding van het Clubkampioenschap Strokeplay, dat op 8 en 9 september gespeeld zal worden. Dit jaar zal er zondagmiddag een extra start zijn van de Finale Strokeplay Senioren.

Lees meer...

Doe mee met de NGF-najaarscompetitie 12-08-2018

Golf is niet alleen een leuke sport maar ook een heel sociale. Zeker als je in teamverband speelt. De Najaarscompetitie van de NGF is een laagdrempelige competitie waaraan clubleden in teams kunnen meedoen, ongeacht niveau.

Golfclub Kralingen wil dit jaar voor het eerst meedoen aan deze competitie die twee jaar geleden is gestart door de NGF. Vorig jaar speelden er dertien poules van vier teams mee. Hopelijk dit jaar veel meer.

Lees meer...

Midzomer mixed wedstrijd 12-08-2018

Enkele weken geleden ontving de damescommissie een voorstel een mixed te spelen op de Midzomerdag. Wij waren meteen enthousiast.

Lees meer...

Vriendinnendag 2018 12-08-2018

De Vriendinnendag op GC Kralingen, het is een voorrecht een golfvriendin, zus of kennis te hebben om deze bijzondere dag mee te kunnen delen. Een supergezellige dag,

Lees meer...

Nieuws Golfbaan Kralingen

Driving Range & Putting Green gesloten 15-08-2018

Geachte golfer,

Onze pro's geven op verschillende datums een golfclinic waardoor de oefenbaan en de putting green tijdelijk gesloten zijn, zie overzicht.

Lees meer...

Pas op met onweer! 30-07-2018

Onweer in de buurt en toch gaan golfen? Dat is levensgevaarlijk.

De caddiemaster laat bij naderend onweer met een toeter weten dat u onmiddellijk moet gaan schuilen. Er staan schuilhutten met bliksemafleiders bij de afslagplaatsen van hole 6 en hole 8.

Als u op de baan bent, terwijl er geen caddiemaster meer is (in de zomermaanden na 20.00u), houdt u zich dan aan het volgende advies:

Lees meer...

Titleist DT TruSoft actie 19-07-2018

 

Golfballen actie van Titleist in onze shop! Titleist heeft een speciale actie om de DT TruSoft golfbal met het meeste gevoel extra onder de aandacht te brengen. Een beperkt aantal sleeves zijn uitgebracht met 4 ballen in plaats van de traditionele 3 stuks. Iedere sleeve bevat dus een gratis bal die u cadeau krijgt voor slechts € 6,95!

 Titleist bonus pack

*Beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 

VRIJDAGAVOND INSTUIF 2018 03-07-2018

In juli en augustus is er viermaal een instuif op de vrijdagavond. U kunt als lid, jaarkaart-, rittenkaart- en welkomstabonnement houder zich voor deze wedstrijden inschrijven. Registreert u uw handicap bij golfbaan Kralingen dan bent u ook van harte welkom. Een ieder mag een introducé meenemen. Introducé 's betalen het gereduceerde green-fee tarief van € 17.50.

Bij het melden aan de wedstrijdtafel moet iedereen een nieuwe golfbal inleveren. Deze verzamelde ballen vormen een onderdeel van de prijzen.

 

 

instuif 3

 

De instuif staat open voor elke handicapcategorie. Hogere handicappers zijn extra welkom om op deze ontspannen manier ervaring op te doen met het spelen van wedstrijden.

Na de wedstrijd bestaat de mogelijkheid tot het nuttigen van een heerlijke maaltijd voor maar €12,50. Gelieve wel al bij inschrijving aan te geven of u aanschuift voor het eten.

U kunt zich opgeven door in te schrijven via de open module op www.golfbaankralingen.nl  (dit geldt ook voor de leden!), of door u te melden bij de wedstrijdleiding tussen 17:30 uur en 18:30 uur.

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route