Baanstatus

Zie jaarprogramma, de status van de baan kan wijzigen door extreme weersomstandigheden.
 • Datum
  dinsdag 20 maart 2018

  Tijdstip opname: 07:16
   
 • Baan open vanaf 7.30 uur
 • Laatste afslag 18.30 uur
 • Baan sluiting 18.30 uur
 • Non Qualifying
 • Trolleys toegestaan
 • Handicarts niet toegestaan
 • Wintergreens
 • Putting Green Open
 • Driving Range Open


Jaarprogramma

Er zijn vandaag geen wedstrijden.
Klik hier voor het volledige overzicht.

Contactgegevens

Adres:
Golfclub Kralingen
Kralingseweg 200
3062 CG Rotterdam

Postadres:
Postbus 4273
3006 AG Rotterdam

Telefoon:
Clubhuis/Restaurant: 010 - 452 22 83
Caddiemaster:          010 - 452 24 75

E-mail:
secretaris@gckralingen.nl

Golfclub

Golfclub Kralingen (‘GCK’) is een actieve vereniging, opgericht in 1982. Er zijn circa 350 leden, waarvan een groot deel heel actief deelneemt aan de vele door de vereniging georganiseerde activiteiten, zoals de Herenochtend op maandag, de Ladies op dinsdagmorgen, de Senioren op vrijdagmorgen en natuurlijk de wedstrijden en evenementen in het weekend, georganiseerd door de Wedstrijdcommissie en de Evenementencommissie.

Voor jeugdspelers tot en met 21 jaar organiseert de Jeugdcommissie groepslessen en wedstrijden.

Op deze pagina vindt u eerst de nieuwsberichten die van belang zijn voor de leden van GCK. In het blok daaronder vindt u de nieuwsberichten van de golfbaan Kralingen.

Vragen en opmerkingen kunt u altijd kwijt bij de communicatiecommissie, liefst per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuws Golfclub Kralingen

Laatste kans om aan te haken! 14-03-2018

Beste clubleden,

Er is veel bedrijvigheid op de club: in de baan wordt hard gewerkt, het restaurant heeft een opknapbeurt gekregen, de clubkamer is in de afrondende fase en achter de schermen zit men zeker ook niet stil!

Lees meer...

Jaarlijkse uitwisseling Heren 1 – Dames 1 13-03-2018

Zondag 11 maart speelde heren 1 tegen dames 1, als voorbereiding op de NGF Competitie.

             

Lees meer...

Clubkampioenschap matchplay nieuwe stijl 2018 10-03-2018

Beste Leden, 

Naar aanleiding van diverse gesprekken, tips en aanbevelingen is afgelopen winter kritisch gekeken naar de invulling voor de matchplay kampioenschappen 2018. Een belangrijke doelstelling hierbij was het meer benutten van de tijd en ruimte op de baan tijdens het weekend binnen de gegeven kaders. Daarnaast was een belangrijk uitgangspunt om meer leden enthousiast te krijgen om mee te spelen en tegelijk meer publiek op zondag te trekken.

Lees meer...

Openingswedstrijd 18 maart 08-03-2018

Beste golfvrienden,

De lente is nu dan toch eindelijk in aantocht, bijna al het ijs is gesmolten. Tijd dus om de golfspullen af te stoffen en te bekijken of de golfvaardigheden nog aanwezig zijn. Daarvoor hebben wij een leuke wedstrijd gepland. 

Op zondag 18 maart a.s. opent de evenementencommissie het nieuwe seizoen met de oude vertrouwde openingswedstrijd, een Texas Scramble over negen holes in flights van vier personen.

Lees meer...

Voor de heren van maandag 04-03-2018

 

Op 19 maart wordt weer gespeeld om de Trofeo Primavera.

Voor meer informatie klik hier.

Nieuws Golfbaan Kralingen

Bezetting / Wedstrijden 13-03-2018

Er zit een "fout" in de programmatuur van de website, de 2018 koppeling werkt nog niet naar behoren waardoor er bij het kop "Jaarprogramma" staat dat er vandaag geen wedstrijden zijn terwijl die er wel zijn!!! Voor een actueel overzicht van de baanbezetting klikt u op: Klik hier voor het volledige overzicht

 Jaarprogramma 2018

Update 4 13-03-2018

Helaas zijn de weersomstandigheden ons op dit moment wederom niet gunstig gezind. Door de regen en de te verwachten vorst van het komende weekend moeten we het bezanden en verticuteren (prikken) uitstellen naar een later moment, hopelijk medio volgende week.

De grond (fairway) is op dit moment te zacht voor de zware verticuteer-(prik) machine. In principe is het mogelijk om te bezanden, echter met de te verwachten vorst en het niet kunnen prikken blijft het zand op de grond (fairway) liggen en schieten we ons doel voorbij.

We houden u op de hoogte.

Actie: Gepersonaliseerde Golfballen 12-03-2018

ballen 

Start uw golfseizoen met uw eigen golfballen! Titleist en TaylorMade hebben beiden een actie voor gepersonaliseerde golfballen. Bij aankoop van 3 dozijn ballen krijgt u het 4de dozijn gratis. Bij Titleist is deze actie beschikbaar voor de Pro V1 en de Pro V1x golfballen en bij TaylorMade is deze actie van toepassing voor de TP5 en de TP5x golfballen. Informeer bij de caddiemaster naar de prijs!

Lees meer...

Baan-Update 3 08-03-2018

Na het vergroten van enkele waterpartijen, aanleg van 2 extra drainages en het opschonen van een aantal waterpartijen staan alweer de volgende werkzaamheden voor de deur.

Morgen 9 maart zal er een begin worden gemaakt met het doorspuiten van de drainages en de kolken, dit gaat ervoor zorgen dat de nog aanwezige plassen sneller zullen verdwijnen en de baan sneller droger wordt. Afhankelijk van het weer zal er vanaf a.s. maandag 12 maart gestart worden met het bezanden en vertidrainen (prikken) van de fairways en van de Driving Range.

Lees meer...

button-openwedstrijd

button-egolf4u

button-kennismaken

SlideshowFx Picasa Widget for Joomla!
Copyright © 2010 www.OopsTouch.com

Route